FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Basarab Panduru le spulberă iluziile dinamoviștilor: "Dinamo îl va pierde pe Palici. Totuși, de ce se întâmplă mereu asta?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 21:51

Dinamo încearcă din răsputeri să-i prelungească contractul croatului Antun Palici, iar o decizie finală urmează să fie anunțată în următoarele săptămâni. 

Analistul TV Dolce Sport Basarab Panduru crede că Dinamo are șanse extrem de mici de a-l păstra pe căpitanul "câinilor" din acest sezon, fiind sigur că Palici va fi asaltat cu oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar decât ceea ce îi poate oferi Dinamo în acest moment. 

"Probabil că Dinamo îl va pierde pe Palici. Are o vârstă și este un jucător foarte bun, iar la experiența lui apar inevitabil oferte importante, cu salarii de zeci de mii de euro pe lună", a spus Panduru.

Fostul mare jucător al Stelei lansează însă o întrebare universal valabilă pentru jucătorii din Liga 1

"Problema e alta. Peste ani, acești jucători care pleacă în străinătate revin în Liga 1. Se întorc, joacă bine mersi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Stau pe bară în străinătate și apoi se întorc în România. De ce se întâmplă mereu asta?"a fost reflecția lui Panduru. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
redbuldog
redbuldog  •  23 Mai 2017, 11:14

In ultimii 2 ani,s-au pierdut jucatori ,cu care acum Dinamo,era campioana detasata...!E pacat de munca scouterilor si a stafului tehnic,care i-a scos,pe multi de la ,,naftalina'',dupa ce i-au ,,lustruit'' si capacitat la o exprimare buna si evolutii apreciate,in fotbalul romanesc,apoi li se,, deschid usile'' spre alte orizonturi financiare,pe care desigur nu le pot refuza,asta e statutul ,,mercenarului''!Dar punctual,nu consider ca Palici ar fi o pierdere majora la echipa,mai ales ca se pune problema reveniri lui Anton,pe Dielna si Nemec,ar trebui sa-i pastreze musai,conducerea daca se vrea o evolutie onorabila in Europa!

bogat
bogat  •  23 Mai 2017, 10:47

intrebarea din final e retorica pentru ca Panduru a raspuns tot el involuntar mai devreme: jucatorii respectivi pleaca pentru bani si nu pentru cariera. Daca o echipa le satisface dorinta de bani, atunci nimic nu mai conteaza. Dorinta lor e sa acumuleze o suma linistitoare pentru cand vor renunta la fotbal. Daca ar fi si inteligenti atunci ar putea incerca macar sa plece la echipe unde au sanse sa se integreze mai usor si sa evolueze in cariera spre cote mai mari. De aceea avem jucatori care pleaca si vin din Liga 1. Nu sunt interesati sa presteze fotbal la un nivel mai bun, sunt plafonati, merg dupa bani si revin la refacere si eventual reimprospatare de cota in Liga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează