FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-0

Basarab Panduru, șocat de reacția lui Șumudică: "A făcut o modificare nemaiîntâlnită" + Cum îl ironizează pe Ivan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 22:31

Basarab Panduru a vorbit despre meciul din prima etapă a play-off-ului dintre Astra și CSU Craiova, scor 0-0, și a fost surprins de o decizie a lui Marius Șumudică.

"Nu mă așteptam la Iași cu Concordia să se marcheze 4 goluri. Dar la un meci de la care mă așteptam la mai mult, Astra - CSU, a fost doar 0-0. Șumudică a făcut o modificare nemaiîntâlnită în repriza a doua. În prima repriză a jucat cu 4 fundași și după pauză l-a scos pe Lovin și a mai băgat un fundaș. A început repriza a doua cu 5 fundași, ciudat!

Cred că trebuia să fie invers dacă voia să câștige. Cred că a văzut că sunt spații mari pentru viteza lui Ivan și de aceea a făcut această schimbare. Dar din acel moment Craiova n-a mai avut nicio o ocazie. Până la urmă cred că Craiova și-a îndeplinit obiectivul, iar Astra l-a îndeplinit pe jumătate, adică n-a luat gol", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

"Ivan a avut o ocazie periculoasă la acea «scăricică», pentru că «scăriță» n-a putut fi"
Basarab Panduru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Martie 2017, 09:54

observator_federal decreteaza: Ivan este unul dintre jucatorii exponentiali ai Ligii I, la doar 20 de ani. Asa ca sa nu va mai aud ca Ninel a facut o mutare nemaintalnita. A fost o miscare geniala si savuroasa(ca orice face Ninel) prin care a anihilat exponentialul. A, a mai fost si Hategan, dar sa nu intram in amanunte...

boby34
boby34  •  12 Martie 2017, 09:44

Superexpertul Panduru la datorie. Sefii vostri nu s-au prins pana acum ca nu sunteti productivi cu umplutul asta de articole fara noima? Ce va face sa credeti ca parerile acestui Cornel Dinu *** chiar conteaza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  12 Martie 2017, 09:08

Cum le stie Panduru asta pe toate dar nu-l cauta nimeni sa antreneze.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează