FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bătăi de cap pentru Mircea Rednic! După Filip, Essombe și Ekeng, încă un titular are probleme și anunță: "Nu știu dacă pot juca"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 09:34

Mircea Rednic a anunțat într-o conferință de presă că Ekeng și Essombe pot lipsi la meciul de joi cu Steaua din Cupa României. 

Paul Anton are și el probleme din cauza unei gripe care îi dă mari bătăi de cap și anunță și el că e foarte posibil să nu joace.

"Dorim în primul rând să facem tuturor suporterilor dinamoviști un cadou, o victorie împotriva Stelei. Nu știu dacă voi juca. Încă sunt cu gripa asta.

Vom vedea la ora jocului, însă este un meci special, este al doilea derby din cariera mea și, dacă voi putea să joc, va fi primul derby în calitate de căpitan", a spus Paul Anton.

De asemenea, acestora li se adaugă și Steliano Filip, care este suspendat după cartonașul roșu primit la meciul cu Astra. 

Dinamo - Steaua este joi, de la 20:30, în direct la Digi, Dolce și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  03 Martie 2016, 02:33
Postat de gutza23 pe 02 Martie 2016, 11:47

nu inteleg,suspendarile din campionat se aplica si in meciurile de cupa? daca e asa atunci o sa lipseasca si hanca :(

Hanca joaca in cupa, doar filip sta, oricum o sa revina filip in campionat !!!

danp68
danp68  •  02 Martie 2016, 14:28

E bine că ați făcut corecția. Deci știți!

danp68
danp68  •  02 Martie 2016, 13:48

Alooo, domnu' jurnalistu'... Șansă e atunci când lipsești de pe scaunul electric. A nu juca în Dinamo -Steaua se cheamă neşansă. Poate ai vrut să zici că există probabilitatea să nu joace. Ai vrut să zici în cazul că știai. :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează