FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bătăi de cap pentru Rednic » În următorul meci nu se va putea baza pe cel mai important titular

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 13:51

Înaintea meciului din Cupa Ligii, cu CFR Cluj, miercuri, Mircea Rednic se confruntă cu o mare problemă: nu va putea conta pe portarul Cerniauskas.

Dinamoviștii au doi stranieri convocați la primele lor reprezentative. Este vorba de Vytautas Cerniauskas, 26 de ani, și de Collins Fai, 23 de ani, însă doar africanul va reveni la timp pentru meciul din Cupa Ligii.

Lituanianul din poartă nu va fi sub comanda lui Rednic pentru meciul cu CFR, acesta urmînd să ajungă tîrziu în lotul roș-albilor. Astfel, în poarta dinamoviștilor va sta Iustin Popescu, cel care a apărat pînă acum în două meciuri, în Cupa Ligii, Dinamo - Pandurii, 2-0, și în Cupa României, Unirea Brăila - Dinamo, 2-3.

În acest tur de campionat, Cerniauskas a fost titular incontestabil și a fost unul dintre cei mai buni jucători dinamoviști.

Meciul Dinamo - CFR Cluj se va juca miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Octombrie 2015, 16:59

Cum adica nu poate sa ajunga, da ce joaca in Hawaii ? Joaca luni, marti are timp sa ajunga , iar miercuri e meciul , e portar nu atacant !

zecs93
zecs93  •  10 Octombrie 2015, 20:55
Postat de khal_37 pe 10 Octombrie 2015, 20:13

Sistemul lucreaza pentru tine, fan dinamovist, somn usor, delegatia de arbitrii a fost deja stabilita la al 13 congres extraordinar al partidului rosu de catre tov. prim. ponta, seful partidului rosu al capitalei robert negoita si tov colonel anghelache constantin, actual profesor doctor docent in economire politica, in trecut omul din securitate numarul unu al lui ceausescu.

*** voi ati profitat de arbitraje luand 3 titluri unu dupa altu ( nu vati rezumat la 1 ati vrut cat mai mult si se pare ca si asta tot voi o sa-l luati, gasiti voi ceva pe la astra sa-i destabilizati asta daca nu isi sapa singuri groapa cu salarii neplatite,etc)....I-a uite bah, am trait s-o vad si pe asta, fcsbistii se plang de arbitraje, probabil vroiati mai multe penaltyuri sau eliminari din partea adversarilor, rezumate la campionatele si i-a fiecare caseta de la fiecare meci al ultimelor 3 campionate si ai sa vezi ca in fiecare etapa, bah dar in fiecare etapa ati furat cate o echipa cu cateva decizii contra lor !!! RUSINE SISTEMULUI ROSU, BOLSEVISMU FCSBIST continua sa taie si sa spanzure la CCA,FRF,LPF,ETC !!! ROMANIA, o tara inffecta de fcsbisti cu ceara in urechi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  10 Octombrie 2015, 20:13
Postat de w.c.s.b. pe 10 Octombrie 2015, 19:38

Tu vorbesti de Deaconu?? pai asta si cu Bradpit Tudor sau Radu Petrescu sunt toti ji go dii stelisto-fcsbiste!! Am ajuns sa aud un ***t ca tine ca se eplinge de arbitraje!!? Doamne! S-a intors lumea cu susul in jos! exact la capul ***...

Sistemul lucreaza pentru tine, fan dinamovist, somn usor, delegatia de arbitrii a fost deja stabilita la al 13 congres extraordinar al partidului rosu de catre tov. prim. ponta, seful partidului rosu al capitalei robert negoita si tov colonel anghelache constantin, actual profesor doctor docent in economire politica, in trecut omul din securitate numarul unu al lui ceausescu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează