FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK TV, GSP.RO

Bătăi de cap pentru Rednic înainte de meciul cu Steaua din campionat: doi titulari sunt out! Cum poate arăta Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 16:35

După ce au terminat la egalitate, 0-0, în Cupa României, Dinamo și Steaua se vor duela în Liga 1, în prima etapă din play-off.

La acest meci, Dinamo va juca fără Hanca, unicul apărător dreapta din lotul lui Rednic, care este suspendat. Pe lângă acesta, antrenorul lui Dinamo nu va putea conta nici pe Ekeng, care nu a fost recuperat după accidentare, anunță DigiSport.

O soluție pentru postul de fundaș ar reprezenta-o titularizarea lui Andrei Marc ca lateral. Marc e fundaș central în mod normal, dar e un jucător mai mobil decât stoperii titulari Mevlja și Puljici, așa că el ar fi singurul capabil să-l înlocuiască pe Hanca.

Antrenorul lui Dinamo a primit și o veste bună și va putea putea conta pe Filip, care și-a ispășit suspendarea.

"Este bine că la meciul cu Steaua vor reveni Filip, jucător bun, cu experiență. Din păcate, l-am pierdut pe Hanca și va trebui să improvizez acolo" Mircea Rednic, la DigiSport

Cum ar putea arăta Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Essombe

Meciul Dinamo - Steaua se va juca duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
legoolas
legoolas  •  05 Martie 2016, 08:25

Mie mi s-a parut ca a jucat destul de bine Hanca, chiar foarte bine.

calinescu_
calinescu_  •  04 Martie 2016, 20:58

APROPO , DE CINE E IMPRESARIAT HANCA ????? JOCUL LUI A SEAMANAT EXTREM DE MULT CU UN NONCOMBAT , ASTA DEOARECE IN MECIURILE ANTERIOARE PAREA UN BUN IMPLANT PENTRU DINAMO ....!!!

calinescu_
calinescu_  •  04 Martie 2016, 20:52
Postat de craz1est pe 04 Martie 2016, 20:26

Dar de Lazar ce zici ?

VALY LAZAR E UN JUCATOR DE MORAL CARE ESTE CEL MAI BUN FLANKER DE LA NOI ...!!! A AVUT O PROBLEMA CU CRAMPOANELE , ALUNECAND DE 2 ORI , IN REST A IMPULSIONAT DE UNUL SINGUR ATACUL ...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează