FOTBAL  »  Superliga  »  REGIE

Bătaia de la CFR - U Cluj din 2012 ar fi fost "regie făcută de Walter!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 14:49

Fostul vicepreședinte al LPF, Sandu Boc, nu s-a ascuns să recunoscă faptul că în Liga 1 au fost probleme cu meciuri controversate.

Boc a explicat că la partida dintre CFR și U Cluj, din 2012, FC Vaslui a fost în spatele bătăii dintre jucătorii celor două echipe, pentru ca ambele să piardă la masa verde, iar CFR ar fi fost astfel depășită de echipa lui Porumboiu.

Meciul s-a reluat și a fost câștigat pe teren de echipa din Gruia, care a luat titlul în cele din urmă.

”Regia de la meciul dintre CFR Cluj și ”U” Cluj, când eu am fost supervizor, a fost făcută de Walter, să piardă ambele echipe cu 3-0. Dar nu se putea, cei de la CFR nu au avut nicio vină. Dacă se întâmpla așa, Vasluiul ar fi fost campioană. Au adus niște bețivi acolo pe teren, să sară la bătaie. Campionatul trebuia să se joace pe teren, nu în culise.

S-au mai jucat campionate și în culise. Toată lumea știe de acele cooperative, trei la mine, trei la tine. A fost o perioadă când se putea face, cei care au făcut au plătit. Acum nu mai poți face nimic și cred că nici nu se mai pune în discuție așa ceva, poate la Divizia B, dar nici acolo nu cred”, a declarat Sandu Boc, la Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
bakunin
bakunin  •  24 August 2016, 00:46
Postat de 9orthopaedic pe 23 August 2016, 17:06

iar a aparut la postat inegalabilul si totodata stupidul @haideusicfr !!! omul are o problema de rezolvat cu steaua din perioada de nou nascut... cred c-a fost scapat din maini de o asistenta care se iubea cu portarul ion voinescu zis Tzop ... ce probleme stranii ai cu Steaua, dulceata mica ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2016, 20:40
Postat de sooos1ck pe 23 August 2016, 18:40

Muta-te in Bulgaria, trimite-ne o vedere!

Te las pe tine.Daca n-ai priceput * mesajul*.Oricum pana si Bulgaria e superioara unora ca voi.

mal.
mal.  •  23 August 2016, 19:21

Uvula dintre ocrotitorii cooperativei ne sugerează că cei care au aranjat meciuri au plătit. Minte și acum, așa cum a mințit toată viața lui. NIMENI n-a plătit pentru aranjarea meciurilor în România. A fost depistat un grup de infractori care au furat din banii de transferuri, au făcut și un pic de pușcărie... dar asta este altă poveste. În trucarea de meciuri este amestecată prea multă lume, de toate felurile (jucători, antrenori, arbitri, conducători, federali, etc...) că este imposibil de făcut curățenie. Aș că, domnu' Boc, mai încet cu pianul pe scări!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close