FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a decis să schimbe radical politica de transferuri: "O să spuneţi că sunt xenofob şi extremist" » Ce jucător are şanse să vină în locul lui Hamroun

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 23:08

Scandalul dintre Steaua şi Hamroun l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că schimbă strategia de transferuri.

Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să mai aducă străini la formaţia roş-albastră pentru a nu mai avea probleme.

"Eu am greşit. Aveam anumite concepţii şi le-am încălcat. Dar se va schimba asta. Dacă vă spun ce hotărâre am luat, o să spuneţi că sunt extremist şi xenofob. Vă daţi voi seama la ce mă refer. Dacă zic, o să vină lumea şi o să spună că este discriminare", a spus Becali la televiziunea sportro.

Florin Tănase în locul lui Hamroun?

Becali este dispus să îl lase pe Hamroun să plece, dar doar pentru 3 milioane de euro. Dacă algerianul va pleca, Florin Tănase poate fi înlocuitorul acestuia.

Patronul Stelei a făcut o ofertă pentru mijlocaşul Viitorului, dar Hagi a refuzat-o. Cu toate acestea, Becali nu şi-a luat gândul de la vedeta constănţenilor.

"Pentru el am făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro, dar nu a fost bună. Hagi a refuzat-o. Vom vedea ce va fi. Aveţi răbdare", a spus Becali.

1.700.000 €este cota lui Tănase, potrivit transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (75)
valentinn10
valentinn10  •  25 Iulie 2016, 10:40

Bravo Gigele , arata-le ce poti , arata-le tot ,tu esti seful , tu platesti , ce n-ar da amaratii de la dinamo , rapid si ceilaltisa aiba un PATRON ca tine dar cand vulpea n-ajunge la struguri...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  25 Iulie 2016, 08:13

Știm cu toții ce urmează. Hamroun va fi vândut cu 2 milioane(sa nu uitam ca Becali ia promis in urma cu 5-6 luni salariu de 20 mii pe luna si nu sa ținut de cuvânt)si toți banii vor merge la Hagi pentru Tanase. Becali se refera la musulmani când zice ca nu mai transfera străini :-))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Iulie 2016, 08:04

jiji e un glumet profund ...ce bine ar fi sa l ia pe F.Tanase ...sa vada si el cat e de prost..

Vezi toate comentariile (75)
Comentează