FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

Becali a desființat 3 STARURI de la FCSB: "O să vadă ei dacă sunt mai puternici decât mine" + Ce SMS i-a trimis lui MM în minutul 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 23:05

Gigi Becali a părut calm când a intrat prin telefon la TV Digi Sport, imediat după înfrângerea FCSB-ului cu Viitorul, 0-1, dar s-a enervat progresiv și a arătat care ar fi vinovații:

"M-a mulțumit jocul. O să mă duc la echipă când intră în cantonament și o să le zic așa: «Bă băieți spuneți-mi care dintre voi vreți să jucați în Europa. Băi Denis (Alibec), vrei să joci în Europa, lasă că intră Gnohere». O să-l întreb și pe Tănase dacă vrea în Europa. Și bine, o să joace 90 de minute în Europa, dar o să stea pe bancă în campionat! Așa și cu Budescu! Vă garantez că Budescu, Alibec și Tănase vor fi titulari în Europa.

Acolo joacă! Dacă nu vor să joace în România, atunci să joace în Europa doar 6 meciuri! O să vedeți voi ce se va întâmpla în campionat! Dacă ei își bat joc, așa că o să vadă ei!

Să luați statistica să vedeți cât au alergat Budescu și Alibec. Cred că Alibec a zis că trebuie să fie odihnit pentru a juca în Europa! Bine, tată, atunci vei juca în Europa!

Trebuie luate măsuri că altfel nu mai luăm titlul! Dacă stau la cheremul lui Alibec și Budescu nu mai iau titlul. La mine Steaua nu stă în Alibec, Tănase sau Budescu. Nu e niciun fel de problemă că pierd 5 milioane de euro, dar ei la revedere cu viața fotbalistică. O să vadă Alibec dacă e mai puternic ca mine.

Budescu e de vină la gol pentru că n-a făcut un pas după minge. El e cel mai talentat jucător, el joacă doar din talent!", a explicat patronul FCSB.

"Eu în minutul 20 i-am scris lui MM că dacă luăm fotbalul la mișto nu vom câștiga campionatul! Exact asta i-am scris! Și după 10 minute am luat gol. Noi am jucat la mișto!" Gigi Becali

clasament

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (103)
976569435687052
Budica Stancu  •  10 Septembrie 2017, 20:15

INTREBARE:De credeti domnule Becali ca azi ,Tudorie a bagat 3goluri intr-un meci ,iar laSteaua nu a dat nici unul?Va spun eu ? Pentru ca Claudiu Niculescu a jucat 1-4-3-3,iar Tudorie jucator polipotent a valorificat toate pasele primite .Ati vazut cum se dau pasele,nu ca la noi tare si aproximativ ceea ce arata ca Reghe a stricat stilul de 1-4-3-3 stil care ne avantajjeaza.O alta cauza este prezenta lui MM este interpretat de jucatori ca spionul pus sa -i urmaresca si atmosfera nu este cea corecta. MM sa faca altceva dar sa nu mai stea langa antrenor ,strica tot, are si idei paguboase gen:Nu e bun Eric ca este gras.Ma ofer sa devin consilier voluntar daca ma acceptati.

100002473541087
Danut Ognean  •  10 Septembrie 2017, 19:56

epava tanase alibec epava budescu epava fcsb epava

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Septembrie 2017, 17:42

Coane gigi,lipsă mare de material uman!Drăguță,încă un pahar cu apă,te rog!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează