FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Becali a dezvăluit când îl va da afară pe Dică: "Atunci îi dau mâna: «Du-te, tată!»"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 16:03

Nicolae Dică a recunoscut la finalul meciului pierdut cu Astra, 0-2, că se teme pentru postul său, însă Gigi Becali îi dă asigurări că va rămâne până la finalul sezonului la cârma lui FCSB.

"Despre Dică vorbim numai la finalul sezonului. A câștigat campionatul, poftim contractul, semnează-l. Nu a câștigat campionatul, îi dau mâna: «Du-te, tată!». Continuăm cu altcineva.

Rar mi-a fost dat să întâlnesc oameni ca Dică. Doar în lumea bisericii mai găsesc oameni fără răutate. Dică nu mai vrea să îmi spună echipa. Asta o să fac pentru el, nu mai zic nici eu echipa", a declarat Gigi Becali la ProX.

În acest moment, FCSB se află pe locul 2, la două puncte în spatele lui CFR Cluj. Ardelenii se pot distanța la 5 lungimi dacă vor câștiga diseară cu Sepsi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
magura
magura  •  28 Noiembrie 2017, 07:11

Pai de ce sa mai astepte ciobanul pana la sfarsitul campionatului? Sa-i dea mana de acum si rezolva problema. Oricum Dica nu este un mare antrenor...

1853425851353299
Vali Marian  •  28 Noiembrie 2017, 00:02

Galca a castigat tot ce se poate castiga si asta cu o echipa .... Gigi a vandut tot ce se poate in momentul cand l-a adus pe Galca. Iar transferurile pe care le-a facut au fost de tot rasul. Si cu toate astea Galca a castigat TOT, inclusiv calificarea in primavara europeana. Drept multumire...l-a dat afara ! Oricum ,ca antrenor Galca este cu trei clase peste Reghe !

craiovenis
craiovenis  •  27 Noiembrie 2017, 20:44

Asa a facut si cu Galca ))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează