FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a făcut lista cu jucătorii care vor fi OUT în vară » Doi mijlocași plus Marica sunt pe lista plecărilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 19:34

Steaua se va reorganiza aproape în totalitate după ce anul acesta a pierdut titlul de campioană. Gigi Becali a anunțat astăzi jucătorii de care formația roș-albastră se va despărți în pauza de vară.

"Mi-au spus Reghe şi Meme că trebuie încă un mijlocaș lângă Pintilii. Le-am spus că o să-l aduc pe Lampard. Păi dacă noi mai avem încă patru... O să renunțăm la Bourceanu și Kharja, dar tot rămân o mulţime de mijlocaşi.

Marica, ce să mai facă? Dacă nu prinde campionatul european...Nu mai putem să riscăm, să ne punem baza în Marica. Sunt vreo șase jucători care trebuie să plece. Nu pleacă, nu fac antrenament cu echipa", a spus Becali la Digisport.

Pe lângă cei enumerați de Becali ar mai putea pleca și Paul Papp, Gregory Tade, Cornel Râpă, Timo Gebhart și Nicandro Breeveld.

"Tamaș e la echipa națională, e cel mai bun fundaș central din România" Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează