FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a făcut portretul viitorului antrenor: "Eu vreau angajați, nu stăpâni. Cuminți, ca Reghe"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 20:06

FCSB ar putea să rămână fără antrenorul Laurențiu Reghecampf, care are oferte din țările arabe.

Gigi Becali a analizat problema și a făcut deja portretul viitorului antrenor. "Eu vreau angajați. Eu nu-mi iau colaboratori sau stăpâni. Vreau un antrenor cu profilul lui Reghecampf. Să fie cuminte, liniștit", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Întrebat de posibilitatea ca Nicolae Dică să ajungă la FCSB, Becali s-a mărginit la un comentariu scurt: "Dică nu are licență".

"Eu știam că nu am licență, dar voi continua la Pitești. Aștept să mi se comunice bugetul pe anul următor și apoi vom vedea obiectivul pe care îl vom fixa. Eu acum sunt la licența Pro. Mi-aș dori ca cei care sunt acum la licența Pro să li se ofere șansa să li se dea o derogare pentru a antrena dacă respectivii antrenori sunt doriți de o echipă" Nicolae Dică

Becali susține că dacă era în locul lui Reghecampf în partida pierdută cu Dinamo, scor 1-2, i-ar fi spus lui Tamaș să nu mai urce.

"Eu, dacă eram pe margine, îi spuneam lui Tamaș să nu mai atace, la 1-1. Cei de la Dinamo nu mai puteau să alerge, bine, nici noi nu mai aveam suflu. Nouă ne ajungea 1-1. Dacă nu luăm titlul, eu sunt principalul vinovat. Eu nu pot să dau vina pe nimeni, eu sunt vinovatul. Reghe mi-a spus că dacă joacă cu Alibec și Gnohere dă 3-4 goluri pe meci. Eu nu l-am lăsat, deci eu sunt vinovat.

Dar eu voi câștiga campionatul! Și dacă nu-l iau care-i problema?

Măcar să iau locul 2. Dacă nu vrea Dumnezeu, poți să te dai și peste cap. Dacă nu iau titlul, la anul voi lua 10 jucători, tot ce-i mai bun în România și, când intru în play-off, o să am 14 puncte avans!", a adăugat Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  05 Mai 2017, 00:04

"Idiotul neamului" a mai scos pe gura o perla !!! Adica, Reghecampf l-a asigurat ca daca va juca cu Alibec si Gnohere, Fcsb va inscrie 3-4 goluri in fiecare meci, insa "inteligentul" i-a interzis acest lucru !! Iti vine sa cazi pe spate de ras !!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Mai 2017, 23:17

asa a zis si anul trecut si a luat doar epave ca aganovic,golubovic,enache,balasa,achim ,etc daca nu se cumpara jucatori buni de afara,brazilieni ,argentinieni,sarbi ,nu o sa facem mare lucru pe plan extern,nici un club

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Mai 2017, 21:43

Ramineti in continuare asa cum am stabilit, adica niste... ( acum m-am cenzurat singur).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close