FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Becali a găsit principalul vinovat, după eșecul de la Iași: "A stricat vestiarul" » Anunță transferul lui Budescu: "Îl dau, gata! Ofer în plus și o prăjitură"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 11:48

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Petrescu pentru modul în care a pregătit-o pe CFR Cluj în acest campionat și îl acuză pe Constantin Budescu pentru că a stricat vestiarul prin atitudinea lui indolentă de pe teren. Reacția omului de afaceri vine după ce roș-albaștrii au pierdut la Iași, scor 0-1. 

Totodată, Becali spune că e dispus să-l lase să plece pe Budescu. 

"Dacă eu mă duceam la meci aseară era altceva. Dacă eram antrenor le spuneam jucătorilor: «Bă, care e obiectivul nostru? Nu ne hazardăm, trebuie să fim pe primul loc și după etapa asta. Apoi așteptăm să vedem ce se întâmplă la Astra». Asta e logică și profesionalism, cum e la Dan Petrescu. El le zice jucătorilor că dacă pot să ia trei puncte, bine, dacă nu, e bun și un punct", a declarat Becali la Pro X.

Becali a continuat apoi să-și critice jucătorii după evoluția slabă cu Poli Iași, Budescu fiind găsit principalul vinovat pentru eșecul cu Iași:

"Am zis și cred că Steaua are cel mai valoros lot, dar e diferență între valoare și bărbăție. Jucătorii mei nu au bărbăția pe teren să arate ce calitate tehnică au. Steaua nu a jucat vreodată de când sunt eu așa de prost!

Toată echipa s-a dat după Budescu, că el e ora exactă la echipă. Dar n-o să mai fie el ora ora exactă! Bălașa vede mingea pătrată. Bărbăția se transmite și de pe bancă, dar și din partea a 2-3 jucători din teren. Unul dintre ei e Budescu, dar dacă el primește mingea la mijlocul terenului și nu știe să facă un stop, înseamnă că lui îi e frică. El cred că vrea, dar îi e frică.

La ora actuală la Steaua nu există fotbaliști adevărați. Doar Teixeira, ăsta e bărbat. Alibec, ce fotbalist e ăsta? Am zis și cred că Steaua are cel mai valoros lot, dar e diferență între valoare și bărbăție. Ei nu mai au bărbăția pe teren să arate ce calitate tehnică au. Steaua nu a jucat vreodată de când sunt eu așa de prost".

6e nota primită de Budescu din partea Gazetei Sporturilor după meciul de aseară, fiind cel mai bun jucător de la FCSB alături de Teixeira, Man și Pintilii

"Să-l ia CFR pe Budescu"

Gigi Becali a anunțat că-l lasă pe Budescu să plece la liderul Ligii 1: " CFR Cluj să plătească clauza de reziliere de 3 milioane de euro și să-l ia pe Budescu. Le dau și prăjitură, o sticlă de șampanie. Îi dau lui Mureșan o sticlă de șampanie. Eu am vorbit cu Vasi și mi-a spus că Budescu și Alibec,  aștia care nu luptă, sunt «la revedere»". Vor juca Florinel Coman, Man, Nedelcu. Vrea să construiască o echipă cu relații de joc. Dacă Dică ia campionatul, Vasi nu-l poate da afară, așa am promis".

"Astra poate încurca pe CFR Cluj. Și Viitorul poate să încurce. Se pot întâmpla multe în aceste două meciuri. Totuși, e greu s-o încurci pe CFR. E o echipă de bărbați, ăia dau război acolo. Singurul jucător mai fricos de la ei este Ioniță. Poate și Cristi Manea e un pic fricos. Mai e și Bordeanu ăla de l-au luat de la Botoșani. Acolo au bărbați, e Vinicius care știe să-i încurajeze pe jucători" Gigi Becali

"Pentru Qaka a făcut ofertă clubul și Vasi vrea să-l ia. Mai sunt 3 jucători pentru care vorbisem cu Vasi. Pe Omrani o să-l iau dacă rezolvă problema cu litigiul. Impresarul a venit cu analiză grafologică și mi-a arătat că e semnătură falsificată" Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Mai 2018, 08:40

NEA GIGI MATA NU AI NICI O VINA? DAR MM?

129547121224121
Marian Iordachescu  •  09 Mai 2018, 04:21

Campioana se stie CFR nu mai poate pierde titlul ,iar Astra stie ca nu va putea juca in cupele europene si nu mai are rost sa se forteze si nici FCSB nu va castiga la Craiova Asa ca CFR-ul va castiga titlul cu o etapa innainte de ultima etapa

gabisp
gabisp  •  08 Mai 2018, 22:47

Latifundiarul o sa cumpere acum toata echipa Craiovei...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează