FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a intrat în direct la TV și și-a certat angajatul: "De ce ai făcut asta?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 21:23

Heltmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a dezvăluit că în timpul unei întâlniri cu Ilie Dumitrescu l-a întrebat dacă va veni la echipa roș-albastră în locul lui Nicolae Dică.

Gigi Becali, patronul FCSB, a intervenit în direct la TV și l-a criticat pe fostul portar pentru gestul făcut, spunând că nu s-a pus problema ca Dică să fie demis.

"Duckadam e Duckadam și îl respect mult. El spune mereu adevărul, spune ce crede. Îl respect prea mult, e prea corect și prea drept. Dar acum îl cert. N-a fost vorba și n-a existat niciodată un zvon că va pleca Dică. Nu a existat. De ce l-ai întrebat pe Ilie? Nu trebuia să faci asta", a spus Becali la TV Digi Sport.

"A fost o discuție privată cu Ilie. L-am întrebat dacă vine în locul lui Nicolae Dică. Era un zvon ca va pleca Dică de la echipă. Mi-a zis că nu și asta a fost tot" Helmuth Duckadam

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Decembrie 2017, 10:17

Ma smechere : cu aprobarea cui aveai tu mii de oi inainte de Revolutie? Ca si ala ,finu-to (in alb ) ce vindea butelii pe sub mana ? Gainarii de ieri ,patronii de azi. Cu dosare penale ,cu condamnari ,dau interviuri. Sau scriu poezii...au hoteluri. Si it-uri.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  23 Decembrie 2017, 09:14
Postat de roja_azul76 pe 23 Decembrie 2017, 08:11

Livica, esti intr-o grava eroare, dar ca sa iti fac placerea...treci in ghiveci:))))

Managerul de raion ( in cora ) este la datorie ....cred ca ai vanzare mare la lopeti .....ai cumparat corcodus la copii in loc de brad ??

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Decembrie 2017, 08:11
Postat de Livi Andrei pe 22 Decembrie 2017, 23:38

yusufe tu esti ba? a cata clona e? :D bag-o pe aia cu ghiveciul

Livica, esti intr-o grava eroare, dar ca sa iti fac placerea...treci in ghiveci:))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează