FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a luat foc și face acuzații grave: "Adunare plină de sclavi, de dobitoci şi de proşti!"

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 00:00

Becali s-a arătat foarte nemulţumit că membrii AG a FRF au aprobat prin vot propunerea lui Burleanu ca la şefia forului să poată candida doar persoanele ce au avut cel puţin doi din ultimii cinci ani activitate în fotbalul românesc.

O nouă intervenție la televizor și un nou derapaj al patronului FCSB. Gigi Becali  i-a făcut "proşti, dobitoci şi sclavi" pe membri Adunării Generale și l-a amenințat pe președintele Răzvan Burleanu.

"Să fie cine vrea președinte la FRF, că pe mine nu m-ajută cu nimic şi n-am nevoie de el. Noi l-am acceptat şi după doi-trei ani zice: «Eu aici sunt stăpân şi îi vrăjesc pe proşti şi pe servitori». Trebuie să-i faci IQ-ul ăluia de la Adunarea Generală să vezi cât e de dobitoc şi de prost şi de sclav.

Şi trebuie mers la Tribunal, dar ce îi spui judecătorului? Îţi aduc 150 să-i vezi cât sunt de sclavi, de dobitoci şi de proşti. Poţi să faci asta? Să găsim o instituţie europeană în care să-i băgăm la doctor şi să vedem cât sunt de sclavi, de dobitoci şi de proşti. Cum să votezi aşa ceva? Eu nu suport dictatura, tirania, mizeria pe care o face", a spus Becali, la sportro.

"Du-te, bă, la balamuc!"

Latifundiarul crede că modificarea statutului FRF, la propunerea lui Burleanu, în ceea ce privește persoanele care pot candida la șefia Federației, reprezintă "cel mai mare pericol din fotbalul românesc", pentru a-şi îndepărta potenţialii contracandidaţi la viitoarele alegeri.

"N-ai voie să candidezi la federaţie dacă nu ai doi ani de activitate în ultimii cinci ani. Cu alte cuvinte, toată Generaţia de Aur care nu a avut activitate doi ani în fobal nu are voie! Gică Popescu n-are voie, Lupescu n-are voie, Iordănescu n-are, Piţurcă n-are. Candidează tu, singur!

Pune acolo că dacă unul n-are ochelari, n-are 1,80, n-are părul negru şi geacă cu gulerul ridicat n-are voie. Pe cuvântul meu dacă n-ar vota prostimea! Dacă nu vorbim de această regulă pe care a băgat-o în statut se nasc oameni tirani şi dictatori.

Cel mai mare pericol din fotbalul românesc este această chestiune. Du-te, bă, la balamuc dacă faci aşa ceva!", a mai declarat patronul vicecampioanei.

"Am eu, Becali, ac de cojocul tău, Burleanu! M-a enervat rău de tot. Unde te crezi? Eşti pe câmp cu animalele?  Du-te, tată, cu animalele! Ia-ţi animalele alea, făceţi-vă voi federaţie separată, cu proştii"
Gigi Becali, patron FCSB

A pierdut un proces-cheie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Gigi Becali a pierdut definitiv procesul în care solicita suspendarea deciziei prin care clubul roş-albastru era obligat să îşi schimbe numele din FC Steaua în FCSB.

"Sunt foarte fericit ca am obţinut a 13-a victorie în procesele cu societatea lui Becali", a declarat Talpan pentru sursa citată.

Talpan a susţinut că dacă Becali foloseşte numele Steaua aduce prejudicii celor de la CSA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
timm
timm  •  01 Iunie 2017, 09:13

Talpan-fcsb 13-0, doar. Multumim Talpan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează