FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a plătit o mulțime de bani pe el, dar ar putea ajunge în Asia! Ofertă exotică pentru un stelist

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 10:22

Mijlocașul William de Amorim (26 de ani) a fost pus pe lista neagră a celor de la FCSB, deși Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru transferul său de la Astra, în vara lui 2016.

Următoarea destinație a jucătorului brazilian ar putea fi campionatul Japoniei, în cazul în care fotbalistul va fi de acord cu condițiile puse de clubul asiatic, anunță Pro X. Japonezii i-ar oferi dublul salariului pe care îl câștigă în prezent la FCSB.

În cazul în care mutarea nu se va concretiza, De Amorim mai are oferte din Tucia și Polonia, iar un transfer este iminent având în vedere că jucătorul a evoluat timp de doar 350 de minute în acest sezon din Liga 1.

William de Amorim a fost la un pas de a pleca și în vară, când transferul său la APOEL Nicosia a picat în ultimul moment. 

11.000 €este salariul lunar al lui William de Amorim la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
romulus65
romulus65  •  30 Decembrie 2017, 19:10

Ma intreb de ce Boldrin si De Amorim jucau foarte bine la Astra ?

randoom_._
randoom_._  •  30 Decembrie 2017, 17:20
Postat de poison pe 30 Decembrie 2017, 11:31

Bine că și.a luat țeapă cu ăsta.. Visa și aici milioane la început, dar nu i.a iesit.. Cu Alibec e iar țeapă, cu Budescu nu are ce face că e batran, Texeira la fel.. L.a cam ars Astra pe Il Ciobandante. :))))

***. pe dea morim si boldrin i-a luat la pachet cu 1,2 milioane de euro si deja l-a dat pe boldrin cu 1,2 milioane de euro. daca il mai da pe de amorim cu 300-400 de mii de euro,deja a facut profit urias. pe texeira l-a lua gratis si si-a scos deja banii cu el,prin golurile date. cu alibec inca nu este gata treaba,stai sa vedem in vara. iar budescu a costat putin si joaca de rupe si el ne-a scos de multe ori. doar nu crezi tu ca,cu budescu si texeira a vrut becali sa faca milioane din vanzari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Decembrie 2017, 13:33

Tepele luate de la Astra sint glume fata de tepele pe care le-a luat de la Viitorul cu manelistii adusi cu mare pompa.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează