FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a primit prima opțiune pentru a-l înlocui pe Reghe! "Orice plăcere se plătește"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 14:39

Președintele onorific al FCSB, Viorel Păunescu, îl sfătuiește pe Gigi Becali să îl aducă pe Dan Petrescu în cazul în care Laurențiu Reghecampf va pleca în vară la arabi. 

”Nu cred că Edi Iordănescu sau Dică sunt pe listă. Nu știu multe amănunte, dar la FCSB se vrea performanță. Gigi face eforturi mari să aibă o performanță bună și să meargă în grupele Champions League.

De acolo câștigă bani și poate să-și întărească lotul. Nu cred că un antrenor fără autoritate ar face treabă. Sunt mulți care vor la Steaua, chiar dacă nu declară.

Aș putea propune diverse nume. Dan Petrescu, un antrenor cu o experiență foarte mare, a jucat afară, e serios, a câștigat campionatul cu Urziceni și e un antrenor bun, un om serios.

Chiar dacă e un antrenor scump, orice plăcere se plătește în viață”, a declarat Viorel Păunescu la TV Digi Sport. 

Dan Petrescu o antrenează în prezent pe Al Nasr. A mai trecut pe la echipe precum Sportul Studențesc, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș și Jiangsu Suning. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
377967485722547
Andrei Vasiliu  •  01 Mai 2017, 15:49

Ar fi excelent ! Dar nu cred ...

tanasevictor
tanasevictor  •  01 Mai 2017, 15:30

E greu de crezut ca Olaroiu sau D.Petrescu pot veni in fotbalul romanesc. Cine vine cand ei pot castiga de 5- 10 mai mult ?

valentinn10
valentinn10  •  01 Mai 2017, 15:12

Ar fi bun , chiar f bun dar are contract .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează