FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a sărăcit subit » Dezvăluirea unui antrenor: "A spus că atât poate să plătească acum"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 19:16

Oficialii lui FC Brașov l-au somat recent pe Gigi Becali să achite cea de-a doua tranșă de bani datorați după transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. 

În cele din urmă, Becali a decis să le vireze brașovenilor doar 100.000 euro din restanța de 350.000.

"Am reuşit să aducem ceva bani. Gigi Becali a zis că doar 100.000 de euro poate să plătească acum. Sunt buni şi aceştia, dar este doar o soluţie de moment. Trebuie plătite salariile pe noiembrie, decembrie şi ianuarie şi mai sunt ceva resturi de prime.

Apoi, dacă vrem să ne batem pentru promovare, este obligatoriu să facem cele două cantonamente, dar şi să aducem cinci jucători. Nu ştiu cât vor ajunge banii aceştia de la Steaua, dar e clar că trebuie să se găsească şi alte soluţii de finanţare”, a declarat antrenorul lui FC Brașov, Cornel Țălnar, pentru myTEX.ro.

Steaua trebuia să-i plătească lui FC Brașov 750.000 euro, adică 25 % din valoarea transferului lui Chipciu la Anderlecht.

Chipciu a fost achiziționat de Anderlecht în această vară contra sumei de 3,5 milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
randew
randew  •  28 Decembrie 2016, 07:38
Postat de stelistul1 pe 28 Decembrie 2016, 00:23

Mai du-te naiba cu "privilegius" tau si cu "realitatea e alata".

Cred ca e vorba de procentul de formare al jucatorului sau procent la revanzare si asta nu are legatura cu inregistrarea la LPF a transferului lui chipciu intre Anderlecht si Steaua, pentru ca intervine ulterior tranzactiei in sine . Becali dupa ce primeste banii trebuie sa trimita un procent la FC Brasov. Liga nu poate opri tranzatia initiala, insa daca Brasovul se plange, licenta stelei poate fi pusa la indoiala (datorii la terti) si stiu ca se da acum prin ianuarie (de acord cu schimbarea de gandire in schimb...). Plata se poate face in rate intre Anderlecht si Steaua, desi din cate stiu eu belgienii au achitata toata suma, dar la momentul tranzactiei intre Steaua si Brasov daca nu se specifica intervalul de timp in care procentul din transfer trebuie trimis, Becali poate intarzia plata pana ce primeste toti banii de la belgieni.

stelistul1
stelistul1  •  28 Decembrie 2016, 00:23
Postat de belisarius pe 27 Decembrie 2016, 23:32

In lumea civilizata TRANSFERUL NU E PARAFAT DE LIGA DECAT DACA PLATA A FOST COMPLETATA. Nici un club profesionist in America de Nord nu vinde in rate primite luni dupa transfer, precum si in multe tzari G20... bineintzeles, in lumea patronala, nepotistica corupta si tranzactzionala cu fosti condamnatzi, precum si conflicte de interes si trafic de influentza regeprodan, totul se face numai cand esti fortzat de litigiu.. Dar, sa repet raspunsul, in lumea unde am privilegius sa traesc nu exista transfer completat pana cand sumele nu au fost virate. Deci e treaba voastra cum sa facetzi o schimbare de paradigm si gandire. Realitatea e alata.

Mai du-te naiba cu "privilegius" tau si cu "realitatea e alata".

martinpen
martinpen  •  28 Decembrie 2016, 00:00

Chipciu a fost transferat pe 3.000.000, de ce bagati inca 700.000 ? In plus, Brasov are de dat bani mai departe catre Pitesti.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează