FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a schimbat oferta pentru Astra! Vrea un pachet-surpriză de fotbaliști de la giurgiuveni

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 01:00

Campioana a schimbat oferta pentru formația antrenată de Marius Șumudică.

Din cauza problemelor întîmpinate în negocierile cu Budescu, roș-albaștrii s-au reorientat către un pachet format din Gabi Enache și Valerică Găman!

Detaliile mutării și de ce îl vrea Reghe în mod special pe fundașul oltean puteți afla din ediția tipărită de azi și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cu cine se mai luptă Steaua pentru Andrei Ivan
✓De ce e Ivan cea mai scumpă țintă pe piața actuală
✓Reghe și-a creionat echipa de start » Cum ar arata primul "11" al Stelei în meciul cu Chiajna
✓Interviu cu suceveanul Constantin Gheorghe, observatorul de la Bistrița - Steaua 1-0 din 2006: "Doar eu, arbitrul și încă două persoane știm secretul meciului"
✓Directorul tehnic al lui CSU speră să nu mai dispară fotbaliști din cantonament: "Ne numărăm în fiecare dimineață la micul dejun" :)
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  28 Ianuarie 2016, 21:05

il vrea pe gaman, mocca. vrajeala sau *** in razboiul psihologic, cum e si diversiunea cu nationala, iordanescu.... iordane ! a luat ghinararu' numai de la alte echipe de play off, care sa roada lantul in turcia, in schimb fcsb a pastrat pe ai sai. manevra in speranta ca adversarii, prin lipsa de la echipa a celor mai buni jucatori, vor fi slabiti in reluarea campionatului. in rest, brajeala cu concursul frf. vai, vor pedepsi steaua. ! hai sa fim seriosi, da'o'n branza, ca pute de depate a zmekerie de doi bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 Ianuarie 2016, 12:09

minciuni ... bigi gecali nu da niciun ban pe transferuri...e un mincinos...pinnochio de pipera ! la Steaua nu se fac tranferuri in aceasta iarna,cine zice ca se vor face transferuri,minte !

1745flo
1745flo  •  28 Ianuarie 2016, 11:17
Postat de catalynn pe 28 Ianuarie 2016, 07:28

Si sa nu mai zicem de neamțul ala, Timo Gebhart. Daca vor reusi sa il pună pe picioare, da clasa oricui din Liga 1 ... Ai dreptate, cred ca Reghe are la dispoziție un lot echilibrat si valoros, nu are rost sa mai alerge cu limba scoasă dupa niste nimeni în drum gen Budescu si Ivan.

Neamtul da clasa oricui? L-a vazut cineva jucand? Nici dracu nu auzise de el pana n-au scris astia pe gsp!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează