FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a schimbat radical strategia de cînd a venit Reghe: "Și-a dat seama că altfel nu se poate"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 09:33

După ce în vară, cînd Rădoi era antrenor la Steaua, Gigi Becali anunța că vrea să renunțe la echipă și nici nu a făcut transferuri importante, acum, finanțatorul a făcut investiții în jucători și vrea ca echipa să joace în Champions League.

Daniel Opriţa, fost jucător la Steaua și coleg cu Mirel Rădoi, a vorbit despre scurta perioadă de antrenor secund la Steaua şi despre problemele pe care le-a avut Rădoi.

"Eu cred că Gigi Becali a încercat să facă nişte economii, credea că se poate fără investiţii, dar pe finalul sezonului şi-a dat seama că nu e așa. În cupele europene a văzut la ce nivel e echipa şi că e nevoie de investiţii.

Dacă cei pe care i-a adus Steaua în această iarnă vor ajunge la o formă bună, echipa nu va avea probleme în a cîştiga toate trofeele interne. Cred că doar Viitorul poate pune ceva probleme.

Mirel a fost afectat de ce s-a întîmplat la Steaua. Eu cred că va ajunge un antrenor bun, pentru că gîndeşte foarte bine", a spus Oprița la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Februarie 2016, 15:11

fc *** pitesti nu inseamna nimic, nu e decat o clona penibila, o rusine a fotbalului romanesc. Amin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  11 Februarie 2016, 13:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muensteraner67
muensteraner67  •  11 Februarie 2016, 13:25

De ce nu scrieti si cit a investit? Pentru ca nu a investit aproape nimic. Nici 250.000 de euro.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează