FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a schimbat strategia la transferuri: "Doar în condițiile astea aduc doi fundași centrali"

Sârbul Bogdan Planici ar fi putut veni la un moment dat la FCSB pentru 300.000 de euro
Sârbul Bogdan Planici ar fi putut veni la un moment dat la FCSB pentru 300.000 de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 18:56

Gigi Becali anunță că vrea să schimbe politica de transferuri la FCSB în perioada următoare. Latifundiarul a dezvăluit că intenționează să se orienteze către jucători pe care să-i aducă sub formă de împrumut, pentru a nu mai investi sume mari în aducerea unor jucători care să nu confirme, cum s-a mai întâmplat în trecut.

"Suntem foarte aproape să aducem fundași, dar nu pot spune încă prea multe. Se negociază în continuare. Am ajuns la concluzia că trebuie să trebuie să luăm doi fundași centrali, dar să-i împrumutăm. Nu mai vreau să aduc ciurucuri, vreau altă strategie pentru că echipa s-a legat acum. Iau doi jucători împrumut, mai iau vreun copil de 17 ani, asta vreau să fac. 

Oricum, totul depinde și de meciul cu Sporting. Trebuie să luăm în calcul și faptul că, dacă ne vom califica în grupele Champions League, trebuie să mai luăm cinci-șase-șapte jucători, altfel riscăm să pierdem titlul", a mărturisit Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Surpriză! Becali face ofertă pentru cel mai în formă "nouar" din Liga 1: "Mi-a zis Dică să-l iau. Dau 300.000 de euro"

Gest inedit al lui Becali » A intrat în direct la TV pentru a le transmite un mesaj tuturor dinamoviștilor: "Am răspuns cu ironie la o tâlhărie criminală"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
adynson
adynson  •  06 August 2017, 11:22

Daca nu intareste lotul ,la finalul campionatului,Becali va fi suparat si va merge la TAS impotriva CFR-ului.In momentul de fata, clar, CFR-ul e favorita la campionat pt ca are o strategie buna, nu ca la Steaua unde vad ca se vorbeste toata ziua doar despre profit,din pacate.

gicab
gicab  •  06 August 2017, 07:40
Postat de zizu pe 06 August 2017, 07:15

numara ti primaverile mosule! primaveri europene,auzi! si? ti se pare o performanta deosebita? ca nimeni in europa in afara de gsp nu numara aceste ...primaveri,..nu sunt punctate,nu se premiaza! performantele sunt altele,nu umplerea buzunarelor....unui infractor

La noi mai e aia cu clasamentul adevărului ... o idioțenie...

zizu
zizu  •  06 August 2017, 07:16
Postat de iosif_vs pe 05 August 2017, 22:57

Atat iti zic Moflea: eu sunt alaturi de gigi becali pana la capat. Si nu sunt platit de nimeni sa fac asta

pupa l ,tanacu!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close