FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a venit cu documentele! Toate detaliile contractului cu CSA » Patronul Stelei a anunțat ce echipă vrea să preia: "Acolo aș fi zeu"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 13:55

Gigi Becali, patronul Stelei, a susținut azi o conferință de presă în care vorbit despre scandalul dintre echipă și CSA și a arătat dovezi că el deține palmaresul clubului.

...despre palmares: "Cel mai important este palmaresul echipei. Și în statutul echipei Steaua scrie « Steaua București continuă activitatea sportivă a Clubului Sportiv al Armatei și preia în întregime tradiția și gloria Steaua București de la FC Armata Club». Este clar că palmaresul nu este la ei. Eu am palmaresul.

În statutul echipei mai scrie că «Steaua București are ca atribute de identificare: insignă, steag, emblemă și imn propriu, adoptate prin Adunare Generală. Cu alte cuvinte mi-am făcut emblema mea și nu sînt obligat să țin emblema lor». ÎCCJ nu a vorbit decît despre emblemă și nu vorbește despre altceva", a spus Becali la conferința de presă.

...despre datorii și ce deține în Ghencea: "Eu am preluat datoria de la  CSA, de 21 de milioane de lei vechi (900.00 de euro), către o altă firmă, și am pus asfalt, am făcut teren sintetic, am pus tabelă. În contract scrie că ele devin proprietatea statului, dar eu le-am făcut ca să le folosesc eu. Nu credeam că o să mă păcălească și mă dau afară. 

Eu am luat datoria și am plătit-o. Am luat toate datoriile către Bancorex și le-am stins. M-am ținut de cuvînt în ceea ce înseamnă convenția dintre Armată și echipa mea".

...despre înființarea SC Steaua: "Printr-o Adunare Generală  s-a aprobat actul constitutiv al SC Steaua București SA. În această Adunare Generală. comandatul Roșu și Boroi ridică mînă și au aprobat crearea SC Steaua București SA, societate pe acțiuni.

«SC Steaua București SA va prelua fără nici o altă formalitate locul din Divizia A și avînd toate drepturile» , se arată în actul constitutiv.

"Toate aceste acte s-au făcut în fața judecătorilor și a notarilor. Totul este legal. Eu dau echipa înapoi, dacă o vor. Am luat-o de pe locul 12 și zece milioane datorii și  o dau fără datorii, cu un coeficient mare în UEFA și cu jucători în Liga 1. O să le dau cu salariile neplătite de o lună și jumătate.

Eu l-am sunat pe domnul ministru, dar nu mi-a răspuns. Nu vreau să vorbesc cu avocatul, ci cu cineva care are putere de decizie. 

Eu, la ce echipă mă duc, iau opt jucători și alți doi -trei juniori. E o tranzacție pe care vreau să o fac. Trebuie să dau bani pe jucători și după iau banii ca dividende. Fac înștiințare la ANAF, DNA și Diicot, ca să mă asigure că totul e legal. Eu mă duc la o echipă susținută de Primărie, nu la Astra. Nu vreau să mai bag bani. Pînă în vara lui 2016 eu mai primesc 10 milioane și trebuie să îi iau. 

Cel mai mult mi-ar plăcea să iau Petrolul. E aproape de București, 15.000 de fani la fiecare meci. Acolo aș fi zeu și iau campionatul în fiecare an. Oriunde mă duc, vine și Mirel Rădoi și voi fi conducător", a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (289)
valiza.epo
valiza.epo  •  02 Septembrie 2015, 09:19

Asociatia lui Becali a preluat... de la FC Armata Club?!? Ce ciudatenie e asta? Dar de ce nu prezinta Becali un act care sa ateste ca CSA Steaua i-a predat brandul Steaua? Nu-l are?!

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  02 Septembrie 2015, 09:16

dacă Petrolul mai vrea un trofeu in viitorii 10 ani, să se roage de Jiji să vină la PLoiești, altfel perioada 2004-10 se va repeta pentru găzari. Capră atât a putut, 2 ani, acum nu mai vine nimeni, după arestăriel lui Capră și Bădescu.. Sau, doamne ferește, Ghiță!

ortega
ortega  •  02 Septembrie 2015, 08:42

Zeul Becali și arhanghelul Rățoi ... Catedrala Sfântul Petru de la Roma se zdruncină din temelii ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (289)
Comentează