FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 0-2

Becali a venit cu un "pont" pentru etapa viitoare: "Chiajna o bate pe Dinamo cu 2-0"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 23:07

Gigi Becali a ieșit foarte fericit după meciul câștigat de Steaua la Chiajna, scor 2-0, și a făcut cîteva afirmații surprinzătoare. 

"Sunt bucuros pentru acest rezultat. O să vedeți Chiajna, e echipă bună. În etapa următoare va învinge adversarul cu cât i-am bătut noi pe ei, ascultați ce vă spun. Marica e fotbalist! Nu vreau să comentez acum despre fiecare jucător", a spus Gigi Becali.

Chiajna se va deplasa în etapa viitoare în Ștefan cel Mare pentru meciul cu Dinamo. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

Citește și: 7 concluzii după victoria clară a Stelei la Chiajna, 2-0 » Ce impresie au lăsat Marica și Gebhart la debut

Citește și: Dedicație specială pentru Mihai Stoica » Mesajul afișat de Varela după golul împotriva Chiajnei

Citește și: Nu poate sta deoparte de Steaua » Mihai Stoica alături de Becali în tribuna de la Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (115)
dan.p.ulea
dan.p.ulea  •  16 Februarie 2016, 21:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan.p.ulea
dan.p.ulea  •  16 Februarie 2016, 21:00

"dan.*** • 16 Februarie 2016, 10:53 *** Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului" ----------------------------------------------------------------------------------------------- Bai GSP-ule, tu crezi ca eu am incercat sa ii "defaimez" pe Gigi si pe Meme ?!? Pai, bai, aia nu au nevoie de asa ceva, se descurca si singuri ! Cred ca se simt de-a dreptul flatati ca i-am comparat cu Stan si Oliver, ba poate isi deschid o noua pagina in CV, imediat dupa aia cu realizarile beletristice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  16 Februarie 2016, 12:11

Frumoasa poza cu aia 2, s-a refacut cloaca penala. Milogul ala, in prima zi de libertate, a dat fuga la stapanu-sau, sa-i pupe cazmaua, familia, casa, mai tarziu.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează
Close