FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a vorbit despre varianta Reghe: "Dacă nu prind primele șase locuri mă desființez!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 14:25

După plecarea lui Mirel Rădoi, speculațiile au curs cu privire la următorul antrenor al Stelei. Dacă pînă în iarnă, cel puțin, frîiele echipei vor fi în mîinile lui Țiți Dumitriu, Becali va căuta un alt antrenor pentru a pregăti echipa în faza play-off-ului.

Deși s-a vehiculat varianta Reghecampf, se pare că Becali nu vrea să-i achite acestuia salariul important pe care l-ar solicita.

Mai mult decît atît, finanțatorul Stelei spune că este pregătit să desființeze echipa și să plece cu unii jucători la Viitorul.

”Nu am vorbit deloc cu Reghe, el aflîndu-se sub contract cu Litex. Nu are rost să-l iau să-i plătesc salariul cînd eu nu știu dacă mă calific sau nu în play-off. Dacă nu prind primele șase locuri mă desființez, și plec cu 5-6 jucători la altă echipă. Poate la nașul, nu?” (n.r Viitorul lui Gică Hagi) a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (153)
kos_tyn
kos_tyn  •  30 Noiembrie 2015, 21:05

Sa te auda dumnezeu nea gigi. poate scapa romania de iuda

mihaix
mihaix  •  30 Noiembrie 2015, 20:42

Desfiinteaza-te linistit! Nu mai intereseaza pe nimeni ce faci.

mitroi2008
mitroi2008  •  30 Noiembrie 2015, 20:28

Nea Gigi, cand o sa vina jucatorii aia pe care i-ai urmarit matale in liga a 2-a, o sa radem de tripleta Barcelonei! Bravo nea Gigi!

Vezi toate comentariile (153)
Comentează