FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a vrut un alt antrenor înaintea lui Rădoi » Dezvăluirea despre tehnicianul care a refuzat campioana

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 17:53

Gigi Becali a negociat cu un antrenor olandez înainte de a-l aduce pe Mirel Rădoi pe banca Stelei, anunță presa batavă.

Hans de Koning (55 de ani) a fost dorit de campioana României, însă publicația olandeză voetbalzone.nl scrie că acesta ar fi refuzat Steaua, dar și alte echipe precum FC Emmen, NEC și FC Lisse.

"De trei luni stau acasă și nu mă plictisesc. Mă gîndesc la o revenire, însă aștept să văd ce se întîmplă", a declarat Hans de Koning.

Fostul portar al lui AZ Alkmaar și FC Twente a antrenat pînă acum doar Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport și FC Volendam.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
merace
merace  •  10 Octombrie 2015, 20:03

Gigi nu a declarat ca nu se mai implica in fotbal daca iese din puscarie?! Si atunci, de ce mai vorbeste presa despre un mincinos notoriu?!

faxx
faxx  •  10 Octombrie 2015, 19:01

gheorghe a vrut alt paznic de antrenament .. gheorghe nu are nevoie de antrenor pt ca el este cel mai logeviv antrenor din cartea cartzilor si facea schimbari din pushcarie .. va rog rectificatzi .. gheorghe a vrut alt paznic de jaloane inainte de radoi .. multzumim

ortega
ortega  •  10 Octombrie 2015, 18:46

No name ăsta e bun pentru ***... Are BAC-ul ? Are licență ? Sau e doar un alt tâmpit , ca Rățoi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează