FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali anunță că e aproape să vândă un titular la o echipă de Ligă + Vrea un ex-dinamovist

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 20:24

Gigi Becali a anunțat că are oferte clare pentru Nicolae Stanciu și pentru Alexandru Chipciu. Patronul Stelei spune că e gata să-l dea pe Chipciu pentru 4 milioane de euro belgienilor de la Anderlecht, care vor juca anul acesta în preliminariile Ligii Campionilor, la fel ca Steaua.

"Am cerut 11 milioane de euro azi pentru doi jucători. 5 milioane pentru unul, 6 milioane pentru altul. Unul dintre ei este Chipciu. Am mai lăsat din bani, dar le-am zis belgienilor de la Anderlecht că nu-l dau sub 4 milioane de euro. Dacă îmi dau 4 milioane, îl dau pe Chipciu înainte de preliminarii. Ei mi-au oferit doar 3,2", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit și despre transferul lui Fernando Varela, despre care spune că poate pleca în Qatar, iar în locul său îl va aduce pe Ante Puljici, jucător care a fost împrumutat anul trecut de Dinamo de la Gent.

"Am vorbit pentru Varela în Qatar și mi-au spus că vor veni cu 2 milioane de euro. Dacă-l dau pe Varela, eu îl iau pe Pulice (n.r. Puljici). Eu așa îi zic. I-am spus lui Mihai Stoica să-i dea cât cere dacă vine liber. Dinamo nu poate să-i dea banii ăia. Numai eu dau banii ăia. Dă cineva 15.000 de euro la un jucător la ora actuală? Astra e vai de capul ei, nu dă niciodată atâția bani", a adăugat Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dinamo1990
dinamo1990  •  09 Iulie 2016, 13:58
Postat de dvd1 pe 09 Iulie 2016, 02:26

Pujlici e de mult la Steaua dar nu se zice. La Dinamo nu vine nimeni. Toti fug de si de la Dinamo. Tristul adevar e ca la anul Dinamo retrogradeaza 100%. Steaua e cel mai blatist club de pe pamint. Campionatul e deja arvunit. Pot sa dea titlul la Steaua de azi, totul e deja aranjat. Va fi o minune daca la anul Steaua va face 1-2 egaluri. Ultimii nehaliti si blatisti

Nostradamus, mai traiesti?? Multi clarvazatori in tara asta.

104772133226352
Petre Radulescu  •  09 Iulie 2016, 09:00
Postat de gazistu pe 08 Iulie 2016, 22:00

degeaba dai atatia bani jiji, ASTA NU-I O LAUDA, ba din contra. Astra care e vai de capul ei ti-o luat titlul si te-o batut pe unde te-o prins!!!

Cu arbitrii si cu alte interese din partea unora, doar asa a fost posibil ca Astra sa castige campionatul anul trecut. Sau ai uitat ce jaf a facut Coltescu sau cum am fost furati de dinamu in vreo 3 meciuri din 6????

red_panzer
red_panzer  •  09 Iulie 2016, 07:22

*** asta de *** se crede centrul universului! toti sunt vai de capul lor,numai el e buricul pamantului....Se va intoarce roata,vacarule si cand tu o sa plangi,NOI TOTI O SA RADEM DE TINE ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează