FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali anunță că steliștii nu mai vor la națională, dar unul dintre jucători îl contrazice: "Îmi doresc o convocare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 22:29

Gigi Becali a anunțat că doi jucători ai Stelei nu-și mai doresc să meargă la echipa națională după numirea în funcția de selecționer a lui Christoph Daum.

Finanțatorul Stelei n-a dat numele jucătorilor, însă Ovidiu Popescu, transferat în acastă vară de la ACS Poli Timișoara, spune că una dintre dorințele lui este să îmbrace tricoul naționalei.

"M-am adaptat destul de bine, nu mă așteptam să fiu primit atât de bine în echipă, dar se pare ca sunt tare cumsecade colegii. Și mă bucură asta. Totul depinde numai de mine, dacă mă pregatesc bine vin și rezultatele. Am fost accidentat, este normal să îmi fie mai greu, dar eu mă simt foarte bine în momentul de față și sunt foarte bucuros să fiu aici.

Îmi doresc un prim trofeu și sper să se întâmple cât mai repede. Vreau să îmi fac bine treaba, apoi o convocare la echipa națională ar fi un pas foarte important pentru mine în carieră. O să îmi fac treba pe orice post mă baga antrenorul și atâta tot", a spus Ovidiu Popescu la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
kwd2015
kwd2015  •  09 Iulie 2016, 08:36
Postat de ortega pe 09 Iulie 2016, 00:45

Mâine îl dă afară Geambazi ... Cum , când Ayatollahul a zis că nimeni nu mai vrea la națională , se trezește ăsta să fie Gică contra ? Afară cu el ...

***...... Keep calm and FALIMENT!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  09 Iulie 2016, 07:52

Chiar nu poate fi aruncat la *** aceasta scârbă și mizerie de cioban care a becalizat fotbalul romanesc și România? TREBUIE sa începi cu...greata orice lectura a unei publicații, cică de...sport?Voi chiar nu va respectați condiția și meseria???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryo1971
maryo1971  •  09 Iulie 2016, 07:04

Domnilor chiar nu puteti sa vorbiti despre Steaua fara sa pomeniti de *** de Becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează