FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali are o listă de 3 fundași centrali pentru FCSB: "Mâine pleacă Mihai Stoica și Dică în Portugalia"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 17:37

Gigi Becali a confirmat posibilitatea ca Lukasz Szukala să revină la FCSB, deși clubul roș-albastru se află în negocieri cu alți doi fundași centrali.

Patronul echipei a afirmat că va apela la fundașul polonez de 33 de ani în cazul în care nu va ajunge la o înțelegere cu un fundaș central portughez cu care se află în negocieri avansate. 

"Szukala este o variantă, mai este un fundaș central foarte bun, pe care nu l-am putut lua, dar a apărut o șansă din nou acum, este un portughez foarte bun. Mihai Stoica și Dică pleacă mâine în Portugalia. 

Dacă îl luăm pe ăsta, nu mai este valabilă varianta Szukala. Revine și povestea cu Planici. Lui Szukala nu-i dau drumul cei de acolo, mai are de primit bani și a spus că vine în România dacă îi dau măcar 200.000 din 700.000, cât are de primit. Din punctul lui de vedere, suntem înțeleși", a spus Becali la TV Digi Sport. 

Portughezul menționat de Gigi Becali ar putea fi  fundașului central Frederico Venancio, 24 de ani, de la Setubal, cu care roș-albaștrii au mai negociat la începutul acestei veri (detalii AICI). 

Patronul a vorbit și despre rolul lui Mihai Stoica în ce privește transferurile și a dezvăluit că se sfătuiește cu managerul roș-albaștrilor cu privire la jucători. 

"Sunt anumite momente în care, dacă îmi spune Mihai Stoica «Gigi, nu vreau să-l iei», eu mai tatonez să văd ce valoare are jucătorul. Dacă el insistă să nu-l iau, merg pe mâna lui, pentru că am încredere în calitatea lui de manager.

La Szkuala nu a insistat, a spus că nu știe dacă ne poate ajuta. Dacă Dică și MM îmi spun vehement că nu vor să-l luăm, nu fac nimic peste capul lor", a adăugat Becali.

Szukala a jucat pentru FCSB în perioada 2012-2015, iar în prezent este legitimat la Osmanlispor, cu care mai are contract până la finalul sezonului următor. Totuși, în sezonul trecut, polonezul a bifat doar 5 apariții în tricoul lui Osmanli, în toate competițiile.

200.000 €este cota lui Szukala conform site-ului transfermarkt.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
blatistu49
blatistu49  •  10 August 2017, 19:41

da unde au disparut cei 2 care erau anuntati transferati de gsp de vreo 3 zile au fugit

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 August 2017, 19:27

Dica in loc sa faca antrenamentele cu echipa pentru meciul de calificare in UCL el se duce in plimbare dupa jucatori? Super profesionisti pe acolo.....Nu mai discutam si despre faptul ca treaba asta trebuia facuta acum 2-3 luni nu acum......dar ma rog, ne-am obisnuit cu ideile astea "pro"..

1274464749300910
Robert Sergiu  •  10 August 2017, 19:21

Da ia bre un fundas odata ca pana acum numai vb

Vezi toate comentariile (32)
Comentează