FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

Becali are un nou favorit la FCSB: "Nu vezi așa ceva în România. E mare lucru!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 13:05

Gigi Becali i-a făcut praf după înfrângerea cu Viitorul, scor 0-1, pe Alibec, Budescu și Tănase, însă l-a evidențiat pe Bogdan Planici.

"Foarte bun, mi-a plăcut foarte mult. A avut două ezitări, dar nu contează. Ce mi-a placut cel mai mult, ce nu vezi la fundaşii din România este că verticalizează direct pe atacanţi. Este mare lucru, ceilalţi trimit către mijlocaşi.

Alibec, Budescu, Tanase, ei vor juca la maximum în Europa, pentru că vor să fie văzuţi bine de echipele de afară", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

14 transferuri a făcut FCSB în această vară: Florinel Coman, Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui, Bogdan Planici, iar Daniel Benzar revenit după împrumutul de la Academica Clinceni.

300.000 €a plătit FCSB pentru transferul lui Planici de la Vojvodina

Citește și: Conflict deschis pe teren între Alibec și MM Stoica: "“Lasă-ne, bă, dracu’ în pace!” » Motivele disputei și reacția lui Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  11 Septembrie 2017, 19:35

Iar minţi, oare D-zeul tău ce păzeşte de nu-ţi trage o castană în cap, sigur ai să dai de pământ şi cu asta de parcă el umbla cu limba scoasă să vină la fcsb de care nu auzise nici dracu, Doamne iartă-mă, nu tu îl vroiai cu tot dinadinsul !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează