FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Ca Mititelu la Craiova » Becali, interzis pe noua arenă din Ghencea: "Exclus"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 10:46

Marius Lăcătuș exclude orice posibilitate ca FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, să revină în Ghencea, după reconstrucția stadionului, în ciuda afirmațiilor făcute de Helmuth Duckadam în urmă cu câteva zile. 

"Când a plecat din Ghencea a spus că se simte foarte bine pe Arena Națională, întreba de ce să dea bani la Armată. Nu văd cum ar putea să se întoarcă acum. Când era acolo, începuse să dărâme tribunele de la terenurile de antrenament", a spus Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

Duckadam afirmase că echipa patronată de Gigi Becali va evolua pe noul stadion din Ghencea, construit pentru EURO 2020, dacă CSA nu va promova.

"Eu cred că peste 2 sau 3 ani vom putea juca în Ghencea. Va fi un stadion nou, cu o capacitate mai mică. Totul este negociabil. Dacă CSA nu va promova, nu cred că va fi vreo echipă care va veni să joace acolo în afară de noi" Helmuth Duckadam

În luna mai, FCSB a fost notificată să-și ia toate bunurile din Ghencea pentru ca amplasamentul să poată fi cedat către Compania Națională de Investiții (CNI) în vederea demarării lucrărilor pentru noua arenă.

Printre lucrurile pe care FCSB a început deja să le ia din Ghencea se numără tabela electronică de marcaj, cei patru stâlpi de nocturnă, sistemul de monitorizare video, turnicheții și mobilierul de la tribuna oficială.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
alex_1973
alex_1973  •  16 Decembrie 2017, 19:52
Postat de smdb pe 15 Decembrie 2017, 13:58

Atata timp cat LPF, FRF si UEFA spun ca FCSB=Steaua, eu m-as abtine de la orice comentariu care zice altfel. Nu de alta, dar m-as face de ras si as cadea in penibil... Acum fiecare face ce vrea, unora pur si simplu le place sa se faca de maro zi de zi, 27/7, vezi catalinna & friends :)))

UEFA nu face decât sa confirme ce i se pune la dispoziție de FRF și LPF.Tu chiar crezi ca vine vre un oficial UEFA sa cerceteze ceva?Atâta timp câ Burleanu ajuns președinte FRF politic tace.nimeni nu schimba nimic.Probabil Îți face plăcere sa urmărești meciurile FCSB cu 1000 de spectatori în tribune .Probabil ești unul dintre ei.

max2009
max2009  •  15 Decembrie 2017, 22:39

Este pacat Lacatus ca te bagi in prostiile astora. Oricum pe tine te iubesc toti stelistii, fie ca acum pe unii ii numesc fcsb-isti sau pe altii stelisti

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Decembrie 2017, 21:46
Postat de haideusicfr pe 15 Decembrie 2017, 21:44

Dar CNI-ul asta de unde are banii necesari amenajarii stadioanelor pentru nu stiu ce ? Acorda UE banii necesari pentru circul asta ? sau tot maria sa poporul suporta toata "lucratura"?

Cele ce s-au intamplat de curand la metrou dovedeste faptul ca nici dintr-un punct de vedere Romania nu este pregatita pentru evenimente majore!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close