FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali confirmă dezvăluirile făcute de GSP » Un om de bază se simte nedreptățit din cauza impresarului: "A venit la mine și mi-a zis"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 09:28

Situația lui Alin Toșca la Steaua este tot mai complicată, după ce a început sezonul ca titular, dar în ultimele etape a fost extrem de criticat.

GSP a dezvăluit în urmă cu o lună că jucătorul le-a transmis apropiaţilor că nu mai suportă stresul din relaţia cu Reghecampf, pe care îl arată cu degetul că face orice pentru a-l împinge să semneze cu Anamaria Prodan.

Becali a intervenit ieri telefonic în cadrul unei emisiuni la TV Sport Ro şi a confirmat dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor.

"Băiatul m-a sunat şi mi-a zis că vrea să vină să vorbească. El crede că nu prea mai joacă şi că faptul că l-a mai schimbat Reghe e din cauză că n-a semnat contract de reprezentare cu Anamaria Prodan", a declarat Becali.

"El nu are valoare. El joacă bine dacă se concentrează maxim. S-a deconcentrat puțin și uite ce a întâmplat.

I-am zis lui Reghe că nu vreau să îl mai văd căpitan. I-am zis lui Reghe, pa, la revedere, să nu mai fie căpitan" Gigi Becali 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  21 Noiembrie 2016, 12:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  21 Noiembrie 2016, 12:27

***... Fii tare, Aline, nu semna cu mahalagioaica !! Luptă Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  21 Noiembrie 2016, 11:46

mihai_bn, ***. Nici cu lupa dacă vei căuta, n-o să găseşti aici un singur articol fără cel puțin o prostie crasă, o exagerare inutilă, o stîngăcie stupidă, o eroare gramaticală flagrantă sau un partizanat fecesebist absolut jenant. ***. Ei scriu doar ca să se afle în vorbă, aducîndu-mi, de fiecare dată, aminte de marele Petre Țuțea, care, văzînd la un discipol un număr oarecare din jesepe, s-a uitat crucit la foaie şi a decretat: "Aflarea în treabă e metodă de lucru la români"! Na, că p.ro.stovanii ăştia au ajuns şi muze inspiratoare pentru înțelepți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează