FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali confirmă informațiile Gazetei » Cum descrie calvarul prin care trec jucătorii la antrenamente: "E adevărat! De-asta face Reghe așa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 12:40

Ediția Gazetei Sporturilor de astăzi a publicat în exclusivitate dezvăluirile unuia dintre jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, care se plângea de calvarul la care sunt supuși fotbaliștii de antrenorul Stelei.

Gigi Becali a confirmat informațiile Gazetei și susține că Reghecampf "îi rupe" pe jucători la antrenamente pentru ca roadele să se vadă peste câteva luni.

"Da, e adevărat ce a apărut în presă! Ce face acum Reghecampf se va vedea în timp. Am scăzut puţin fizic, pentru că face antrenamente grele.

Dar roadele se vor vedea peste câteva luni abia. Asta spun specialiştii, nu zic eu. Sunt unii jucători care nu sunt încă antrenaţi cum trebuie", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citește și: 

Citește și: Becali a făcut publică lista cu jucătorii pe care și-i dorește » Sunt 4 de la Viitorul și 3 de la Astra: "Îi iau pe ăștia și dau afară 4-5 de la Steaua"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
valentinn10
valentinn10  •  03 Decembrie 2016, 11:23
Postat de danut1971 pe 02 Decembrie 2016, 19:37

se vor vedea peste cateva luni cand fcsb-ul nu va iesi campioana

Si daca iese camioana STEAUA ,*** ,pe noi cei cinci milioane de suporteri stelisti hai ca nu suntem multi ...buzatule fraier.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  02 Decembrie 2016, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  02 Decembrie 2016, 19:41

Ce sa se vada peste citeva luni? Se vede acum: ii alearga ca pe iepuri si tot ca iepurii alearga in timpul meciului, fiecare unde vede,(adica aiurea).

Vezi toate comentariile (30)
Comentează