FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Becali continuă atacurile la adresa Armatei: "Ce au cerut ei e o preacurvie publică!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 17:43

Gigi Becali a confirmat încă  o dată că nu va plăti Armatei suma stabilită pentru utilizarea siglei și susține că reprezentanții CSA doresc falimentul echipei de fotbal. 

"Este o sumă pe care nu o va plăti nimeni. Dar, eu întreb de ce echipele de polo, handbal și celelalte de acolo nu plătesc bani pentru că folosesc sigla? Ceea ce au cerut cei de la Minister este o preacurvie publică. Ei nu cer transparență, ei vor doar să distrugă echipa, să o ducă la insolvență, faliment și să dispară fotbalul de la Steaua", a declarat patronul Stelei, în cadrul unei conferințe de presă, conform Digi Sport.

După ce a evaluat brandul "Steaua București" la aproximativ 57 de milioane de euro, Clubul Sportiv al Armatei anunță ieri la cât s-ar ridica prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul MApN, și anume 36,8 de milioane de euro! În comunicatul remis ieri, se vorbește și despre o "taxă de licență" de peste 3 milioane de euro, pe care ar trebui să o plătească anual echipa care ar dori să folosească emblema roș-albastră.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
merace
merace  •  26 Mai 2016, 08:15

de fapt, MApN vrea palatul lui Gigi :D hahaha

alexbibirica1
alexbibirica1  •  25 Mai 2016, 20:39

romania = coruptie mai mare decat in tarile africane ... asa a zis patrick n'koy,atacantul echipei lui valerii moraru

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  25 Mai 2016, 20:21

nea jiji i-ati valahu de aici care PREACURVESTE cu 1000 de conturi =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ..este *** :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează