FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Becali continuă contrele cu Pițurcă: "M-a sunat când eram în închisoare" » Cum îl ironizează pe fostul selecționer

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 09:34

După ce Victor Pițurcă a afirmat că în cazul în care ar ajunge la Dinamo ar lua titlul cinci sezoane la rând, Gigi Becali i-a oferit un răspuns ironic. Patronul de la FCSB nu a ezitat să vorbească și despre o conversație avută cu tehnicianul în timp ce Becali se afla la închisoare.

Este vorba despre transferurile lui Szukala și Sânmărtean, în perioada în care Victor Pițurcă antrena la Al Ittihad, iar FCSB i-a vândut pe cei doi fotbaliști pentru jumătate de milion de euro.

"Pițurcă m-a sunat când eram în pușcărie și m-a rugat să-i dau pe Szukala și pe Sânmărtean pe 500.000 de euro și mi-a zis că răspunde el pentru bani, iar eu am fost de acord doar pentru că era el implicat. Am luat banii după trei ani, de la FIFA", a povestit Gigi Becali la TV Digi Sport.

În legătură cu afirmațiile legate de Dinamo, Becali l-a ironizat pe tehnicianul care a fost luat în calcul să preia gruparea din "Ștefan cel Mare", înainte ca Miriuță să fie numit antrenor principal.

"Când spui «Dinamo e cel mai mare club din România», dar FCSB e pe locul 161 în lume și Dinamo e pe 361, da, e cel mai mare club. Steaua are 41% procent din suporteri, Dinamo 8%, dar Dinamo e cel mai mare, da.

Dinamo se vinde cu două milioane de euro, în timp ce pentru Steaua nu primesc nici 100 de milioane de euro, deci nici de 50 de ori mai mult. Ca să nu mai vorbesc de coeficientul UEFA. Cum să spui astfel de lucruri?", a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

"Eu, dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo, unde poți avea suporteri. Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul"
Victor Pițurcă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
205385333245464
Livi Andrei  •  29 Decembrie 2017, 14:51
Postat de saviola2_8 pe 29 Decembrie 2017, 14:07

jijel e un guraliv ipocrit, fariseu, ignorant etc etc insa piturca il depaseste, eu nam intalnit un caracter mai josnic decat piti poarta-n casa, trisorul. Ca antrenor a fost decent, n-am ce spune, la fel ca jucator, jos palaria pentru lucrurile bune facute pentru steaua, dar ca om e mai mult decat pervers, e malefic.

Mai malefic ca fariseul jiji, nu cred ca exista pe acest pamant...sau cel putin in Romania. Jiji se da credincios pana simte mirosul banilor, pentru bani asta nu are niciun dumnezeu...de acord cu tine ca nici Piturca nu e departe de jiji, dar sa-l depaseasca nici vorba! Piturca nu s-a dat niciodata drept altcineva si nu e prefacut...in schimb fariseul jiji se da ba sfant, ba trimisul lui Dumnezeu, ba razboinicul luminii, ba stapanul biblic etc.

ticbis
ticbis  •  29 Decembrie 2017, 14:36
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 13:46

Bun asa, deci nu va fi o problema sa plătească cele 37 milioane. Nu are cash, nicio problema, vinde clubul cu 100 si tot ramane cu 60 profit, pt zestrea fetelor :-)

Nu, nu-i nicio problema sa plateasca 37 de milioane, daca asa va hotari justitia... insa daca pentru Sanmartean si Szukala a primit 500k abia dupa 3 ani (deci 165k pe an), cele 37 de mil le va plati la randul sau in 37/0,165=224,25 ani, conform regulii "de trei compusa" :))) Vorbesti prostii, habar n-ai despre ce e vorba aici; Voiculescu al tau are hotarare judecatoreasca definitiva ca trebuie sa inapoieze statului 60 de mil de euro; si de vreo 10 ani n-a platit pana acum niciun cent desi a zacut in puscarie ani buni si are averea sub sechestru. E bine mersi si afacerile ii merg inainte, snur!!! Canta la alta masa, pacaliciule :))

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Decembrie 2017, 14:08

*n-am P.S. La multi ani tuturor!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează