FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Becali, criticat pentru că nu s-a interesat de jucătorul-problemă înaintea transferului: "Trebuia să deschidă bine ochii"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 17:30

Cătălin Golofca a avut o serie de ieşiri în decor după transferul la FCSB şi a fost scos în afara lotului de Nicolae Dică, însă fostul antrenor al mijlocaşului susţine că probleme au fost şi înainte ca el să plece de la Botoşani.

Leo Grozavu a fost în centrul unui scandal sezonul trecut, după ce l-a lovit pe Golofca în timpului unui meci, însă susţine că reacţia sa a venit pe fondul unor probleme pe care jucătorul le-a creat şi înaintea partidei respective.

"Ce vreţi să facă Golofca acum? Dacă nu mai joacă la prima echipă joacă şi el pe unde poate. Glumesc şi eu, însă situaţia nu ar fi trebuit să stea deloc aşa. Dacă tu, Gigi Becali, l-ai adus pe Golofca la Steaua că ai vrut tu, atunci trebuia să deschizi bine ochii când faci un transfer.

Mai dă şi tu un telefon în stânga şi în dreapta să te interesezi ce tip de jucător iei. Aşa poţi să afli dacă respectivul fotbalist are probleme sau nu. Eu am spus că în momentul în care am făcut gestul ala asupra lui a fost şi din cauza mai multor lucruri care se strânseseră. Am regretat tot şi regret ce am făcut", a spus Grozavu, citat de Fanatik. 

Golofca nu va face parte din lotul lui Dică pentru meciul cu Voluntari, însă a marcat pentru echipa a doua a celor de la FCSB, în duelul din Liga 3 cu Voluntari II, încheiat la egalitate, scor 4-4 (detalii AICI). 

Cele mai importante momente din meciul FC Voluntari - FCSB vor putea fi urmărite AICI, iar partida va fi liveTEXT pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1703354636634669
Dan Coe  •  14 Octombrie 2017, 15:44

Steaua repeta de ani buni aceleasi greseli, iar explicatiile nu pot fi, dupa parerea mea doar doua: - Ori Gigi cumpara fotbalistii ca si femeile obiectele din garderoba, doar pentru ca-i plac, fara sa tina cont de sfaturile celor implicati; - Ori habarnistii din staff sunt acolo doar ca-i place lu' Gigi despre ei;

100466354012178
Joachim Makay  •  13 Octombrie 2017, 20:26
Postat de olaru_andrei pe 13 Octombrie 2017, 20:20

are iq atat de mare incat comenteaza di macaraua ramasa intre blocuri....pe strada foametei...acolo unde estre fabrica de paine....e vis a vis de strada invierii,unde se afla si cimitirul.... Haide bre, serios? ...pai asta este de luat in serios? :)))))))

Ala e unul dintte prostii siteului .

olaru_andrei
olaru_andrei  •  13 Octombrie 2017, 20:20
Postat de Joachim Makay pe 13 Octombrie 2017, 19:23

Ba Caracal , tu ai iq mare dar ai avut ghinion sa ajungi un coate goale .

are iq atat de mare incat comenteaza di macaraua ramasa intre blocuri....pe strada foametei...acolo unde estre fabrica de paine....e vis a vis de strada invierii,unde se afla si cimitirul.... Haide bre, serios? ...pai asta este de luat in serios? :)))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close