FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

Becali deranjat de un gest făcut de Moruțan la negocierile de la București: "La mine nu vii cu de-astea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 19:46

Olimpiu Moruțan a fost prezent sâmbătă la București alături de un avocat și de impresarul său pentru a negocia transferul cu Gigi Becali la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor spune că l-a deranjat faptul că mijlocașul de 18 ani de la FC Botoșani a venit cu avocatul după el.

"Am vorbit cu Moruțan, a zis că așteaptă familia ca să vorbească. Mi-a zis: «Nea Gigi nu vor fi probleme, o să fie bine». Eu nu le dau salarii pe care să le negocieze. Eu le dau salarii ca să fie mulțumiți. I-am zis să nu vină cu avocatul, dar tot l-a adus.

I-am spus: «Niciun avocat din lume sau impresar nu te poate proteja mai bine ca mine dacă vii la Steaua. Eu vreau ca tu să ai mintea limpede, să ai liniște financiară ca tu să poți să joci. Nu te iau să joci 7-8 ani, în doi ani te dau»". I-am pus clauză de 70 de milioane", a declarat Gigi Becali

...despre meciul de azi cu Viitorul: "Aștept jocul ăla combinativ și să batem cu multe goluri la zero. Nu neapărat de la meciul ăsta, că nu vreau să-l supăr pe Gică. De când voiam eu să văd tripleta asta, Man - Tănase - Coman. S-a legat acum. Budescu e accidentat și văd și eu ce e în stare să facă tripleta asta. Până la titlu, eheeee!, vreme lungă.... Patru meciuri mai sunt, avem și meciul direct și trebuie să îi batem. Mai avem încă zece meciuri în play-off. Pas cu pas se face".

Vezi AICI meciul dintre FCSB și Viitorul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2017, 15:56

Mdaa! El e obisnuit sa cumpere... mioare!Ce, alea au avocati?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Decembrie 2017, 08:02

jucatorii astrei se accidenteaza cand primesc semeseuri de la sumi? BECALI ia luat sai trateze???? sau se accidenteaza prin rotatie cum face dica cu echipa???? nar fi rau ca gigi sal aduca pe sumi antrenor la echipa a 3 ea?????? sa joce si alibaba cu tata

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Decembrie 2017, 08:00

jucatorii astrei se accidenteaza cand primesc semeseuri de la sumi? BECALI ia luat sai trateze???? sau se accidenteaza prin rotatie cum face dica cu echipa????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează