FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

Becali dezvăluie că a plătit pentru schimbarea gazonului de pe Arena Națională: "Eu și Federația am dat bani"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 16:50

La cererea UEFA, Primăria București a schimbat gazonul de pe Arena Națională, iar meciul FCSB - Sporting Lisabona se va juca în condiții perfecte.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că el și Federația Română de Fotbal au plătit înlocuirea gazonului, urmând să își recupereze banii de la Primăria București, care îi va scădea chiria stadionului.

"Da, eu și Federația am plătit pentru schimbarea gazonului. Am dat fiecare câte jumătate. Nu știu exact cât a fost. Cred că am dat 200.000 de euro.

Noi am plătit, după care, Primăria ne scade din chirie, din cei 30.000 de euro. Cu alte cuvinte «Plătiți voi acum, că noi nu avem bani, și îi dăm înapoi». Practic a plătit Primăria", a spus Becali la TV Digi Sport.

  • FCSB - Sporting Lisabona se vor duela miercuri, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
664305887099262
Petrache Ioana  •  22 August 2017, 12:40

Gazonul a costat 50.000 eur, platiti egal de FRF si FCSB. FCSB mai are de platit 10.000 eur transport si montaj, pe 28.08.17 Fotografia articolului este dinaintea schimbarii gazonului. Acum gazonul este verde, complet. Va fi schimbat din nou cand se uzeaza, in functie de numarul de jocuri.

vicol_vali
vicol_vali  •  22 August 2017, 06:25

Îi scade din chirie. Deci Becali Gigi nu este filantrop.

gigelos
gigelos  •  21 August 2017, 20:38

Cica a platit Primaria ... cine e Primaria ? NOI am platit ,NOI , fraierii , cetateni prosti . NOI platim pentru Becali , pentru tantari , pentru panselute ... NOI

Vezi toate comentariile (11)
Comentează