FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali dezvăluie ce discută cu Șumudică: "M-a sunat după meciul cu Viitorul" » Ce strategie au pus la cale

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 11:59

Gigi Becali, patronul Stelei, și Marius Șumudică, antrenorul Astrei, au o relație foarte bună și vorbesc des la telefon.

Becali a dezvăluit că Șumudică l-a sunat după meciul Stelei cu Viitorul, 1-3, și i-a promis că Astra va învinge echipa lui Hagi în etapa viitoare.

"Când eu îl sun pe Șumudică și e nervos, îi spun că l-am sunat din alt motiv. Ultima dată l-am sunat după ce a pierdut și mi-a zis «Băi Gigi, nu mă mai suna când sunt nervos. Suntem prieteni, dar nu mă suna când am nervi». I-am zis că l-am sunat să îl întreb dacă Lung și Teixeira sunt bine, că vreau s-o bată pe Viitorul. Mi-a zis «Stai liniștit».

M-a sunat după ce am pierdut cu Viitorul și mi-a spus «Îi bat eu. Tot la mâna mea ai ajuns. Stai liniștit că bat eu Viitorul». Și are dreptate. Tot la mâna lui sunt", a spus Becali la TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cobra_z
cobra_z  •  23 Martie 2017, 15:36
Postat de ares123 pe 23 Martie 2017, 14:01

Esti tare...bun pentru Vox populi. Tipic pentru natia asta inapoiata. Scenarii garla...minte ioc.

tu din care natie faci parte ? din aia evoluata ? :))) faptul ca iti denigrezi semenii spune multe despre cat de evoluat esti fata de ceilalti pe care ii consideri inapoiati...vrand sa arati ca esti motzul te-ai inclus in acelasi *** pe care doar tu il simti...felicitari

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Martie 2017, 15:16

Si cu toate astea mai sunt oameni care mai cred ca se joaca pe bune in acest playoff. Cat de "naivi" pot sa fie unii....Sa le reamintesc ca acest Tilica (care uraste chipurile de moarte Steaua) i-a facut campioni acum ceva timp?

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  23 Martie 2017, 15:03
Postat de stelbz pe 23 Martie 2017, 14:33

Nu stiu ce sa spun despre Viitorul. S-ar putea ca Astra chiar sa-i invinga. Cu FC Steaua nu au fost atat de superiori incat sa castige. Fara eliminarea lui Tamas si fara ametelile portarului Nita nu cred ca ar fi castigat, cel mult ar fi fost un rezultat de egalitate.

Cu alte cuvinte daca fcsb era mai buna, Viitorul nu o invingea. hahahaha. Ce e asa de greu sa admiti ca Viitorul a fost net superioara chiar daca jiji a cumparat tot ce era mai bun in Liga1? Hagi a crescut niste copii cu care acum e pe cale sa castige campionatul, pe cand jiji l-a adus pe cel mai prost antrenor posibil: reghe zis si blat. Considerand valoarea de piata si experienta jucatorilor pe care ii aveti, fcsb-ul ar fi trebuit sa mature pe jos cu pustii lui Hagi, chiar si cu un om in minus. Dar ce poti sa astepti cand antrenorul vostru scoate din forma orice fotbalist ajunge acolo... Noua ne convine de minune ca il tineti pe reghe la echipa. Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close