FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e categoric! Decizia definitivă luată după prestația lui Andrei Vlad + dezvăluie ce fost dinamovist s-a propus la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 11:51

Gigi Becali l-a lăudat pe portarul Andrei Vlad, 18, după meciul Gaz Metan - FCSB, 1-2, și a decis să nu mai aducă niciun goalkeeper după plecare lui Florin Niță. În plus, Becali a dezvăluit că Victor Rîmniceanu, fost portar la Dinamo și Viitorul, s-a autopropus la echipă.

"Andrei Vlad a apărat bine. Va crește de la meci la meci. Va fi mai stabil și mai puternic. Îl simt pregătit să apere, iese bine pe centrări și are joc bun de picior.
Poate că nu e ca Niță, dar poate că în 6 luni va fi mai bun. Nu, nu mă interesează niciun alt portar. Nu aduc pe nimeni.

Rîmniceanu mi-a dat mesaj și mi-a zis «Nea Gigi, transferă-mă la Steaua că te fac campion, cum am făcut-o pe Viitorul»", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Andrei Vlad, pus la colț, după meciul de la Mediaș: "Dacă FCSB vrea campionatul îi trebuie urgent un portar experimentat!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2018, 18:27

Capul facae ,capul trage. Viitorul e de aur pentru FCSB. Prezentul ii termina .

andrei.f
andrei.f  •  05 Februarie 2018, 18:02

Cu siguranţă, peste 6 luni Vlad va fi mult mai bun. Numai că s-ar putea ca Steaua să rateze un nou titlu. Şi asta din cauza lăcomiei lui Becali pentru ălea 2 milioane luate pe Niţă !

stelbz
stelbz  •  05 Februarie 2018, 14:19

"«Nea Gigi, transferă-mă la Steaua că te fac campion....." Asa se intampla cu toate "marile talente" care sunt transferate la FCSteaua. Dupa ce se vad cu salariile barosane de 10, 20 mii euro ASIGURATE in contracte, toti o lasa.....moale cu fotbalul. Asta s-a vazut in partida facuta la Medias cand niste anonimi de la GM au fost superiori echipei noastre de VEDETE si doar 3 bare au facut sa nu plece fara niciun punct....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează