FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

Becali e sigur de titlu după victoria zdrobitoare cu CSU Craiova, 5-2: "Suntem prea valoroși, cine să ne mai bată?" » Detalii de ultim moment despre plecarea lui Alibec

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 22:44

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a reacționat după victoria entuziasmantă obținută de echipa sa pe terenul lui CSU Craiova, scor 5-2. 

"Vă dau cuvântul meu de onoare, MM Stoica avea emoții mari înainte de meci. I-am spus  «MM, suntem echipă mare, avem valoare și vom depăși adversarul la 3-4 goluri diferență!». Veți vedea acestă diferență de goluri la toate meciurile de-acum încolo. Sunt optimist, iar toată lumea vede diferența mare de valoare dintre noi și adversari. Am surclasat-o, ne-am distrat cu echipa despre care se spunea că joacă cel mai bun fotbal din Liga 1. Nu se mai poate întâmpla nimic. Suntem prea valoroși ca să mai putem fi deturnați. Cine să ne mai bată acum?", a declarat George Becali, la Pro X. 

Alibec pleacă

Patronul FCSB a vorbit despre plecarea atacantului Denis Alibec: "Cel mai mult mi-a plăcut Tănase, trebuie să-l remarc. Apoi trebuie să-l remarc și pe Alibec, care a dat două pase de gol. Îl certăm, dar are clasă, e fotbalist. Dacă ar fi reușit să marcheze la acea fază, aveam asigurate 10 milioane de euro.  Întrebați-l pe Dică dacă mai stă Alibec pe bancă. E prea mare și prea valoros ca să mai fie pe bancă. În proporție de 95%, transferul lui Alibec se va rezolva (Detalii AICI)".

"Nu trebuie să-mi placă mie de Dică. La el vorbesc faptele. E pe locul 1 în Liga 1, e calificat în primăvara europeană. Faptele spun că e cel mai bun antrenor al României"
Gigi Becali

Citește aici cronica partidei CSU Craiova - FCSB 2-5

clasament

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  30 Octombrie 2017, 16:13

Stai linistit,doar s-a jucat cu o echipa satelit !

1779502482283942
Emil Nae  •  30 Octombrie 2017, 09:30

o echipa a unor PUSCARIASI.

121977924980296
Marinescu Johnny  •  30 Octombrie 2017, 01:48

Cine e pe primu loc FCSBEEE. FCSBEEE ole ole

Vezi toate comentariile (12)
Comentează