FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Becali e sigur de titlu și de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor: "Pe Plzen a scos-o și Astra" » În ce stadiu e transferul lui Boli

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 13:30

Gigi Becali este sigur de faptul cp FCSB va lua titlul la pas în noul sezon și nu crede că Viktoria Plzen le va pune probleme fotbaliștilor lui Dică, în turul al treilea al Ligii Campionilor. 

Astra a jucat în sezonul trecut împotriva Viktoriei Plzen în grupele Europa League și a înregistrat o victorie în deplasare (2-1) și o remiză (1-1) pe teren propriu.

"Păi dacă i-a scos Astra, ei au mai dat jucători, noi ne-am întărit, e normal să trecem. Mie nu prea mi-a convenit jocul din prima etapă, voiam mai mult. Dar valoare există.

Nu mă interesează ce fac Viitorul și CFR în meciul direct. Ele se bat pentru locul 2, nu se bat cu mine. CFR, Viitorul, Dinamo și Craiova se vor bate pentru locul 2", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

În ce privește aducerea lui Boli, patronul FCSB a anunțat că Viitorul nu este dispusă să renunțe la fotbalist, cel puțin până la turul al treilea al Ligii Campionilor, când campioana va întâlni APOEL Nicosia.

"Pe Boli au vrut inițial 800.000 de euro, dar apoi au spus că nu îl vând până după turul al treilea din Liga Campionilor", a adăugat Becali.

Meciul tur cu Viktoria Plzen, din a treia rundă preliminară a Ligii Campionilor, se va disputa pe data de 26 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
balauru48
balauru48  •  19 Iulie 2017, 20:10

Cand ciobanul e sigur de ceva inseamna ca se va intampla exact invers! Non-campionii de la TAS sunt penibili si e bine! Hei Hei!

chronic
chronic  •  19 Iulie 2017, 17:13
Postat de stelbz pe 19 Iulie 2017, 17:06

Eu am indoieli mari in ceea ce priveste locul 1 pe care Becali crede ca il va castiga in acest an. Se pare ca una dintre celelalte echipe enumerate va fi campioana. FCSteaua are atacanti care sa inscrie goluri, dar nu are aparare(in special in ZONA CENTRALA) care sa mentina un scor favorabil pana la finalul partidelor IMPORTANTE. Chiar si cuplul Pintilii-Popescu pare lipsit de pregatire corespunzatoare (DEPOSEDEAZA PRIN FAULTURI DE....ROSII !), lipsa de vigoare si de legare a jocului intre aparare si atac( ex.fara introducerea lui Teixeira echipa nu ar fi castigat partida cu Voluntari). ... Daca nu se corecteaza nimic, vom vedea si la Timisoara cum cele doua cupluri centrale nu acopera spatiile din fata portii, cum nu se sustin reciproc si nu mai vorbim de partida impotriva celor de la cu Viktoria Plzen( care or fi vizionat si ei partida cu Voluntari).

e doar primul meci, nu te arunca la concluzii. w drept ca fundas nu avem de aproape 2 ani. nu inteleg cum un patron poate sa fie atat de idiot. fundasii sunt cei mai iefitini

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  19 Iulie 2017, 17:17

Ciobane ai vrut sa fi ironic , dar nu ai reusit. Fcsbeaua ta nu este nici pe departe Astra , jucatorii cumparati pe bani grei de acolo nu o sa dea niciodata randamentul scontat , stii de ce ? Sumudica antreneaza in Turcia acum !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează