FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali: "E singurul fotbalist din Liga 1 pe care-l doresc la Steaua. Știu ce pași am de urmat în aceste zile"

Băluţă a primit semnale şi dinspre naţională că va fi convocat şi de la Craiova, nu trebuie să ajungă neapărat la Steaua
Băluţă a primit semnale şi dinspre naţională că va fi convocat şi de la Craiova, nu trebuie să ajungă neapărat la Steaua

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 17:32

Gigi Becali n-a renunţat la ideea de a da o lovitură lui CSU Craiova prin transferul lui Alex Băluţă, dar se loveşte de un refuz, momentan, chiar din partea fotbalistului.

Gigi Becali urmăreşte să-şi îndeplinească toate dorinţele atunci când vine vorba de fotbalişti români pe care-i vrea sub comanda sa, vânându-i în special pe cei ai rivalelor din campionat. Doar că, momentan, se loveşte de un mare "nu" tocmai de la Alexandru Băluţă, căpitanul Craiovei.

Fotbalistul de 24 de ani are promisiunea lui Mihai Rotaru că nu i se vor pune piedici în momentul în care va sosi o ofertă din străinătate, mai ales că este monitorizat de grupări din Belgia, din Rusia şi din Spania. Iar jucătorul a fost convins să se gândească la faptul că va pleca din Bănie direct în străinătate pentru 3 milioane de euro.

Detaliu delicat: fanii din Bănie

Tocmai de aceea în zadar ar achita Becali clauza de reziliere a fotbalistului, dacă Alex nu-şi va da acordul să semneze cu Steaua. Fiindcă tânărul decar ştie că trădarea lui l-ar costa în faţa suporterilor olteni, el fiind craiovean la origini, "juveţii" neiertându-i eventuala mutare, iar promisiunile că va pleca în străinătate se vor materializa cel târziu la vară. Iată două motive foarte importante pentru care Băluţă declară mereu că nu se pune problema să vină la echipa lui Gigi Becali.

"Doar pe el îl mai vreau la Steaua"

Doar că patronul FCSB nu e omul care să renunţe lesne la dorinţele sale. Cu toate că e conştient că se loveşte de un refuz. La începutul vacanţei de iarnă, Becali l-a încercat pe Mihai Rotaru cu o propunere mai mult decât tentantă pentru România: 2,5 milioane de euro! După ce acum doi ani voia să dea 3 milioane de euro pe Ivan, Vătăjelu şi Mateiu.

Şi la vremea respectivă, Rotaru a neglijat propunerile lui Becali, la fel ca acum. Dar Gigi rămâne ferm pe poziţii. Anunţă, periodic: "Pot să-l iau oricând vreau pe Băluţă, plătesc clauza de reziliere!". Numai că, a adăugat pentru Fanatik, "ştiu ce pași am de urmat în aceste zile, nu-mi face nimeni strategia de transferuri pe banii mei. Oricum, Băluţă e singurul fotbalist din Liga 1 pe care eu îl doresc la Steaua"

9.000 €este salariul lunar al lui Băluţă în Bănie

188 de minute este cuantumul minutelor de care a avut nevoie jucătorul ca să marcheze în Liga 1, 8 reuşite în 18 meciuri

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (51)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  14 Ianuarie 2018, 14:46

gică și gigi, naș și fin !!!!! Oare cine-i mai crede??? Europa fotbalistică în niciun caz !!! Îmi pare, sincer, rău de naș !!!

popica1969
popica1969  •  14 Ianuarie 2018, 11:11

*** Iar scrieti Steaua in loc de fc fcsb? Lingailor.De asta a ajuns presa unde a ajuns,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

135436640148680
Marian Si Viorica Miulescu  •  14 Ianuarie 2018, 09:43

Baluță joaca la CSU Craiova ce probleme sa aibă cu suporteri....... SUPORTERI adevărați sunt în liga 4.......CSU =PSD

Vezi toate comentariile (51)
Comentează