FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Becali: "Eu sînt stăpînul biblic!" Ce şi-a propus pentru sezonul viitor: "Asta ar fi Everestul pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 23:30

Mîndru de superioritatea Stelei în Liga 1, Gigi Becali are planuri mari pentru sezonul viitor.

 

Patronul Stelei e convins că rezultatele vin după cum merită şi speră ca în stagiunea viitoare echipa sa să ajungă în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

"Everestul pentru Steaua e primăvara europeană în Liga Campionilor. Greu poţi ajunge în semifinale. Dumnezeu îmi dă aşa cum merit. Asta e filozofia Stelei: stăpînul e stăpîn! Aşa e lumea asta, norocul echipei e după stăpîn. Eu sînt stăpînul biblic", a declarat Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
stelist1986
stelist1986  •  11 Mai 2013, 00:23

Stapanul biblic merita un titlu o data la 7 ani ? Se lauda necajitul asta de zici ca are 10 titluri la rand. Meritele lui sunt egale cu 0. La un club ca Steaua nu poti sa te umfli dupa ce ai realizat in 7 ani mai putin decat Bucsaru cu Urziceni. Ca ala are tot un titlu dar puncte mai multe in CL.

bibiloiu
bibiloiu  •  11 Mai 2013, 00:17

..........................poate bibilic/////////////////////

afc13
afc13  •  10 Mai 2013, 23:46

Oier a fost, oier este, oier ramane... nimic nu mai trebuie adaugat! Trebuie sa acceptam ca mai mult nu poate. Limita superioara a capabilitatii lui a fost atinsa de mult,deci nu mai poate fi vorba de o schimbare in bine, decat o degradare in timp...(eroziune, mai mult)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează