FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Becali exultă după 1-0 cu Dinamo: "Eu cânt «Traviata» de Verdi la ora asta! Ce-mi pasă mie de Alibec?!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:36

Gigi Becali a fost foarte încântat de evoluţia celor de la FCSB în meciul câştigat în faţa lui Dinamo, scor 1-0. Alibec a fost schimbat la pauză cu Gnohere (detalii AICI).

"Emoţia de la final îţi dă o energie care te face să cânţi «Traviata» de Verdi. Mi-a plăcut totul, dăruire, valoare. Alibec, asta e...Ce, stă Steaua în Alibec? Să fie sănătos, vrea să înţeleagă, bine, dacă nu...

Pe mine mă interesează Alibec la ora asta? Mai contează când baţi pe Dinamo? Eu cânt  «Traviata» de Verdi acum, nu mă interesează nici de scouteri", a spus Gigi Becali la ieşirea de pe stadion.

FCSB a câștigat la limită derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1 (detalii AICI).

  • Unicul gol al partidei a fost reușit în prima repriză de Momcilovici, care a profitat de o eroare uriașă de marcaj a lui Filip
  • Budescu a ratat un penalty spre final, dar dinamoviștii nu au găsit resurse pentru a egala.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
gigelos
gigelos  •  25 Septembrie 2017, 15:51

ce impresii are taranul asta

romeverest
romeverest  •  25 Septembrie 2017, 15:17

Daca il intrebi pe "idiotul natiunii" ce roman sta la baza operei Traviata si cine l-a scris, ramane interzis !! Sunt convins ca nici macar nu a reusit sa asculte toate cele trei acte ale operei !! Becali ramane un oier incult, imbuibat, mandru de prostia lui si cat se poate de trufas !!

838709846256687
Florin Caranfilov  •  25 Septembrie 2017, 12:09

Pe timpuri de mult apuse,un prim secretar de judet a dat 2 tone de peste viu (spaga) la un meci de retrogadare,si a rezolvat problema,echipa a ramas in divizie.Cam atit valoreaza si Alibec acuma.Jiji ia pestele ca mai mult nu vezi.....................hahahahahaha

Vezi toate comentariile (29)
Comentează