FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali face o dezvăluire ȘOCANTĂ: "M-a sunat să aduc jucătorii la Dinamo, că au ei grijă de galerie"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 13:55

Gigi Becali a avut astăzi o conferință maraton și a vorbit despre conflictul cu CSA. Vezi detalii.

Patronul Stelei a dezvăluit că Cristi Borcea, finul său, l-a sunat din închisoare și i-a propus să vină la Dinamo. Cu toate acestea, Becali a refuzat.

"M-a sunat finul Borcea, din închisoare. Mi-a zis să vin la Dinamo și că bagă el 10 milioane de euro. Mi-a spus să aduc jucătorii și cumpără el de la Negoiță. Mi-a zis că nu o să afle nimeni, și că se ocupă Patrick (n.r. fiul lui Borcea) de galerie.

Dar am refuzat. Eu nu trădez galeria și suporterii de 10 ani care zi «nea Gigi Steaua, nea Gigi Steaua, nea Gigi Steaua». Nici la Chiajna și nici la Rapid nu mă bag", a spus Becali la conferința de presă. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (41)
961552927198346
Ticu Ursache  •  18 Ianuarie 2017, 18:15

MA REPET, FORURILE INTERNATIONALE VOR SESIZA CA STEAUA NU A FOST, CONFORM REGULAMENTELOR, NICIODATA CLUB PRIVAT. E FOARTE PERICULOS CE SPUNE TALPAU! CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI?

961552927198346
Ticu Ursache  •  18 Ianuarie 2017, 18:12

Nu inteleg, daca Becali a preluat echipa de la un privat, respectiv Paunescu, fiind societate, de ce trebuie sa dea socoteala armatei? Conform forurilor internationale cluburile erau obligate sa functioneze cu bugete private. Armata cedeaza clubul catre Paunescu, Becali devenind ulterior actionar si preluind echipa. DE unde rezulta ca Becali ar fi furat echipa armatei? Sau armata vroia sa fenteze forurile internationale predand doar teoretic Steaua? Eu zic ca ar trebui o interventie la nivelul administratiei nationale ca riscam sa ne facem iar de ras si sa platim prostia lui Talpau!

156038801555679
Marin Gheorghe  •  17 Ianuarie 2017, 23:42

Nu cred că cineva din Romania ar putea ajuta atâția oameni nevoiași cum a ajutat Gigi! Fiecare afacerist vrea să câștige bani în ce investește ! Șanț atâția ani de când Gigi tine steaua ! E singura echipa din tara care na avut probleme cu insolventa sau cu falimentul ! Bravo lui Gigi ! Santeti uni prea răi ! Asta e mentalitate made in Romania !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează