FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali i-a dat de gol! Planul secret la care Dică și MM Stoica lucrează în cantonament

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:33

După ce a ratat transferul portughezului Frederico Venancio, FCSB are în lot doar doi fundași centrali: Larie și Bălașa.

Gigi Becali a dezvăluit că în cantonamentul din Slovacia, Nicolae Dică și Mihai Stoica lucrează din greu ca să îl transforme pe Marko Momcilovici în fundaș central din fundaș stânga.

"Am înțeles de la Dică și Mihai Stoica că vor să-l facă pe Momcilovici fundaș central. Problema fundașului central i-am lăsat pe ei să o rezolve. Sunt unele lucruri pe care le fac ei", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Momcilovici, 30 de ani, a venit la FCSB în ianuarie 2016 și s-a impus rapid în echipa de start. În sezonul trecut a jucat în 44 de meciuri și a dat 3 goluri.

Cum ar putea arăta FCSB: Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie (Momcilovici), J. Morais - Pintilii, Ov.Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Citește și: Becali a confirmat un transfer: "Mâine facem actele" » Anunță când aduce un jucător de la Viitorul: "Așa mi-a zis impresarul"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
103720826915443
Elena Zamfir  •  19 Iunie 2017, 20:13

Domnule Becali, Este o mare prostie sa cheltuiesti atatea milioane , sa reusesti sa faci o echipa buna, dar....sa lasi in aer zona centrala a apararii !!!....SI ASA FACI IN FIECARE AN !...;ASI MEREU ZONE VULNERABILE IN APARARE ! CU IMPROVIZATII NU POTI FACE O ECHIPA MARE ! MONCILOVICI ESTE FUNDAS STANGA , SA FIE CLAR. FOLOSIREA LUI IN CENTRUL APARARII ESTE O IMPROVIZATIE . CHIAR NU POTI SA MAI CHELTUI ESTI O SUMA PENTRU A ACOPERII SI CENTRUL APARARII ASA CUM TEBUIE ??? TE SCUMPESTI LA TARATA SI ESTI IEFTIN LA BRANZA ???,,ZAU, E MARE PROSTIE !!...IAR VREI SA PIERZI CAMPIONATUL LA MUSTATA ?? IAE VREI SA NU TE CALIFICI IN ETAPELE SUPERIOARE IN EUROPA ??/.....NU-I PACAT, LA CE MARI INVESTITII FACI....SA TE LASI FRAIERIT DE IMPROVIZATII ?....MAI AI TIMP INCA, URGENT COMPLETEAZA LOTUL CU UN FUNDAS CENTRAL DE VALOARE !!...DACA VREI SA FII O ECHIPA CU ADEVARAT MARE !

nebraska
nebraska  •  19 Iunie 2017, 18:41

Daca cvadrupla nu e,nimic nu e.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Iunie 2017, 18:30
Postat de sexilian pe 19 Iunie 2017, 17:44

***

Tot stelute... Mai, Sexi, tu esti stelist deghizat...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează