FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali i-a stabilit prețul lui Alibec! Are de gând să-l vândă la vară: "Așa scrie în contract"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 12:49

Denis Alibec n-a mai jucat de 5 săptămâni pentru FCSB, de la meciul cu Gaz Metan, câștigat cu 2-1 de echipa sa, partidă în care a și înscris.

Atacantul are doar un meci în acest an, acuzând mai multe probleme medicale. Va reveni în această seară, la meciul cu Viitorul, iar Gigi Becali i-a stabilit deja noul preț.

Nu are de gând să-l cedeze în vară pe Alibec pentru mai puțin de 5 milioane, motivul fiind legat de clauzele din contractul jucătorului.

"Da, aşa e. Astra va lua de la mine 10% din următorul transfer al lui Alibec sau un milion de euro dacă suma este mai mare de 2,5 milioane de euro. Aşa scrie în contract! E clauză clară.

Dar nu-l dau pe 3 milioane, mai bine pleacă pe două milioane de euro. Dar eu vreau 5 milioane pe el în vara asta. Numai să joace el şi să dea goluri şi o să vedeţi că pleacă în vară", a zis Gigi Becali conform Fanatik. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  11 Martie 2018, 21:16

Alunec nu merită atenția noastră! E un ratat. Și Gigi simte asta! Cine *** sa bage bani in buturuga asta ***? HAPLEA în chiloți !!! CORNEL FRANCO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Martie 2018, 18:11

Nu-l da bre nea jiji ca ne strici amuzamentul si chiar si shaormarii vor fi nefericiti, macar la ei gindeste-te.

breitner
breitner  •  11 Martie 2018, 16:30

Este foarte posibil sa-l dea pe 5 milioane (dar de lei vechi, exact cum i-a dat si pe fratii Costea, etc.)!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează