FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îi răspunde propriului antrenor: "Întrebați-l pe Dică de ce nu a dorit prelungirea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 17:57

Gigi Becali a vorbit despre contractul lui Nicolae Dică, după ce antrenorul lui FCSB a lăsat de înțeles într-o conferință de presă că așteaptă o ofertă clară din partea patronului.

"Nu este acum cea mai importantă problemă de la noi prelungirea contractului. Eu i-am arătat lui Dică faptul că am încredere în el. L-am întrebat după ce ne calificasem cu două meciuri înainte de finalul jocurilor din grupa noastră, în primăvara Europa League, dacă vrea să îl prelungească. Mi-a spus că nu are rost să vorbim atunci. Acum este bine să îl întrebaţi pe Dică de ce nu a dorit. E problema lui.

Eu v-am mai spus o dată că am mare încredere în el. La vârsta lui a făcut multe pentru echipa asta ca antrenor. Dar probabil că aşteaptă să vadă şi el ce se întâmplă cu Lazio şi dacă vom câştiga campionatul. Nu pot să spun eu ce gândeşte Dică", a declarat Becali pentru Fanatik.

"Eu am contract până în vară şi privesc până acolo. Dacă voi lua titlul şi mi se va propune prelungirea, normal că voi rămâne. Eu nu aş renunţa niciodată dacă voi rata campionatul pentru că sunt un tip ambiţios. Din câte ştiu eu, nici Guardiola nu a câştigat campionatul. A terminat pe 3 sau 4, iar anul ăsta defilează. Nu putem să gândim şi noi ca englezii?" Nicolae Dică, în cantonamentul din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
570925256438571
Bogdan Ajutoru  •  20 Ianuarie 2018, 22:51

dica nu are licenta de antrenor. incredibil cum se dau unii ce nu sunt

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 22:25

Mai asta nervosu* de ce nu antrenezi tu direct ? Ca si asa iti bagi nasul mereu.sa vezi atuncea cum e.De pe banca ,nu din tribuna.

balauru48
balauru48  •  20 Ianuarie 2018, 21:45
Postat de John Milne pe 20 Ianuarie 2018, 19:50

'Academia Rapid nu îşi mai poate lua Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) de la minister şi nu mai are nici măcar dreptul de a juca barajul de promovare în Liga 3. Mai mult decât atât, neavând personalitate juridică, Academia nu poate să intre nici în licitaţia pentru mărcile Rapidului, deţinute de falimentarul SC FC!'

Asta e un citat, nu? Fiindca tu nu esti capabil sa scrii o fraza atat de lunga si complicata.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează