FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl contrează pe Pițurcă și-l provoacă: "Dă 2 milioane și cumpără Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 20:09

Gigi Becali a reacționat după ce Victor Pițurcă a declarat că patronul FCSB nu se pricepe la fotbal și că a vrut să-l dea afară pe Nicolae Dică.

Omul de afaceri l-a provocat pe Pițurcă să cumpere Dinamo și să investească în "Ștefan cel Mare" pentru a-și măsura forțele amândoi.

"Dacă e urât ce a zis Pițurcă? Și eu spun că nu mă pricep. Numai că eu nu mă pricep și fac zeci de milioane din fotbal. Ăia care se pricep sunt în faliment. Dacă se pricepe, îi transmit să ia Dinamo cu un tovarăș și să facă bani.

Nu costă 5 milioane de euro, ci două. Să ia un specialist și să facă bani din fotbal. Dacă eu, care nu mă pricep și sunt anti-fotbal, fac bani din fotbal, dar ei specialiștii cât ar face? Fotbalul e greu, tată!", a declarat Gigi Becali.

Citește și: Becali deranjat de un gest făcut de Moruțan la negocierile de la București: "La mine nu vii cu de-astea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Decembrie 2017, 10:48

Fotbalul e greu,dar și să fii OM adevărat e și mai greu!

478550269193840
Alexandr Piftorideadco  •  18 Decembrie 2017, 09:43

victor piturca este sinonim cu steaua iar becali cu oaia.este inadmisibil sa cumperi in fiecare an cate o echipa campioana si sa termini tot pe doi.

251809008486653
Ghita Ghee  •  18 Decembrie 2017, 08:01

Jiji multumeste.le jspistilor care iti umfla jucatori. Cand ajung dincolo la fsl de repede se dezumfla.gen stanciu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează