FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl distruge pe Dan Petrescu, dar și-l dorește la națională: "Așa mi-a zis Mirel"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 14:53

Gigi Becali continuă ofensiva asupra lui Dan Petrescu, dar recunoaște că ar dori ca "Bursucul" să preia echipa națională pentru ca CFR Cluj să slăbească în lupta cu FCSB.

"Sincer, dacă vorbesc interesat, aş alege Petrescu, să scap de el. Dacă vorbesc neinteresat, dar în interesul echipei naţionale, l-aş alege pe Zenga. Mie mi-a spus Mirel Rădoi că a fost cel mai bun antrenor al lui, după aia Oli (n.r. - Olăroiu).

Aşa mi-a zis Mirel, dacă recunoaşte, bine, dacă nu, să fie sănătos. Zenga nu este străin. El este român, că e condus de femeie. Şi când eşti condus de femeie româncă, înseamnă că eşti român. Glumesc", a declarat Becali la Pro X.

Finanțatorul FCSB s-a contrat cu tehnicianul ardelenilor: "Eu am văzut că Dan Petrescu e nemulţumit că i-a dat (n.r. - împotriva CFR-ului) un 11 metri la 2-0 şi se putea că el, Dan Petrescu, să fie egalat şi să piardă puncte, îţi dai seama? Lui trebuia să i se mai dea încă un 11 metri. N-a fost mulţumit cu un 11 metri şi un roşu luat gratuit, el, Dan Petrescu.

Mai trebuia să-i de unul lui, să facă 3-0. Cum adică să-i dea 11 metri Craiovei şi să fie posibil să piardă el puncte? Noi, de vreo doi ani, tot suntem furaţi de arbitri, nu se mai poate aşa, că Steaua să fie furată la infinit. Și eu cred că nu sunt greşeli întâmplătoare de arbitraj în favoarea CFR-ului. Se mai greşeşte câteodată, dar trebuie să greşească şi împotriva ta. Dar aşa, numai în favoarea lor?".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
its1134
its1134  •  12 Septembrie 2017, 03:12

Să-mi spună și mie *** anonim care a scris mizeria asta de ciot, unde-i partea cu distrugerea lui Petrescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  11 Septembrie 2017, 20:35

Bai puscariasule , singura soluție este sa Jucați cu banderole albe cu păcatele !!!

andy_2008
andy_2008  •  11 Septembrie 2017, 19:34

Radoi e zeroooooo barat,dc il crezi de ce nu l ai lasat sa mai antreneze la Steaua?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează