FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl vrea pe nepotul lui Mitică Dragomir: "Luțu a fost trimis de Gigi să-l transfere"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 20:32

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a vrut să îl aducă la FCSB pe unul dintre nepoții lui, în prezent component al formației Juniorul. 

"Am doi nepoți, unul joacă fotbal, celălalt joacă tenis. Nepotul mare a crescut, are 1.75 de metri, e în selecționata Bucureștiului. Luțu a fost trimis de Gigi Becali să-l ia pe nepotul-meu, să-l transfere. E fundaș dreapta. Nu l-am dat. Să mai crească în valoare echipa lui Gigi. Al meu e la Juniorul și i-a bătut în meci direct pe cei de la FCSB.

Gigi Becali face o bază sportivă mai tare decât Coverciano, Barcelona, Roma și AC Milan la un loc. E ceva nemaipomenit. Trebuie să fie nebun să bagi ațâția bani. El a învățat meserie pe drum. La nivelul lui Hagi e greu să ajungi", a declarat Dumitru Dragomir pentru Libertatea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  31 Ianuarie 2018, 09:35
Postat de corectu pe 31 Ianuarie 2018, 07:45

Mare pisicher Mitica asta.

Seful brutarilor.

corectu
corectu  •  31 Ianuarie 2018, 07:45

Mare pisicher Mitica asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează